Whatsapp'tan Güncelleme ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Son güncellemesi ile tepkileri üzerine çeken Whatsapp, kullanıcıların şikayetleri üzerine bir açıklama yaptı. İşte Whatsapp tarafından yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Whatsapp'tan Güncelleme ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Geçtiğimiz günlerde yapılan yeni güncelleme ile bir üst sürüme geçen Whatsapp'a tepkiler büyüyor. Kullanıcılar sosyal medya üzerinde Whatsapp'a tepkilerini dile getirirken yeni güncellemeden memnun kalmadı.

Akıllı telefonların yaygınlaştığı günümüzde, telefonların vazgeçilmez yazışma programı haline gelen Whatsapp, her geçen gün yenilikler getirirerek kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunmaya çalışıyor. Ancak son gelen güncelleme, kullanıcıların tepkisi ile karşılandı.

Gelen yeni güncelleme ile sosyal medya hesabı Instagram üzerinde yapılan hikaye kısmının Whatsapp'a gelmesine bir anlam veremeyen kullanıcılar, favori sekmesinin kaldırılmasına da büyük tepki gösterdi. Kaldırılan bir diğer sekme ise kişiler sekmesi oldu. Kaldırılan bu sekmenin yerine ise durum sekmesi getirilerek kişilerin Instagram'daki gibi hikaye durumu paylaşması özelliği sunuldu. Kişiler sekmesi ise daha önce grup oluşturmak için kullanılan sohbet kısmına taşındı. Kullanıcıların en büyük tepkis ise kişiler sekmesini bulamamaları.

Whatsapp'tan Açıklama

Kou ile ilgili Whatsapp yetkililerinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada sosyal medya üzerinde kişilerim nerde sorusunu arayan binlerce kullanıcıya cevap verildi. Kişiler sekmesinin nerde olduğu ile ilgili bilginin verildiği açıklamada, "WhatsApp Durum güncellendi. Favoriler/Kişiler sekmesi artık Durum Sekmesi oldu. WhatsApp kolaylıkla telefonunuzun adres defterindeki kişilerden hangilerinin WhatsApp kullandığını belirleyebilmektedir. Yeni sohbet oluşturmak için simgeye bastığınızda kişilerinizin bir listesini göreceksiniz. Favoriler/Kişiler sekmesini geri getirmek mümkün değildir." ifadelerine ye verildi.

Yaşam haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.