Yargıtay Başkanlığı Personel Alım Sonuçları Açıklandı , Mülakat Tarihleri Ne Zaman?

Yargıtay Başkanlığı tarafından yapılan personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. İşte ilgili alıma ait mülakat tarihleri ve sınavların yapılacağı yer.

Yayınlanma:
Yargıtay Başkanlığı Personel Alım Sonuçları Açıklandı , Mülakat Tarihleri Ne Zaman?

Yargıtay Başkanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Yargıtay Başkanlığı tarafından geçtiğimiz ay yayımlanan ve KPSS puan sıralamasına göre alımı yapılacağı belirtilen zabıt katibi, şoför ve hizmetli alımı sonuçları açıklandı. Yapılan duyuruda ilgili kadrolar için online olarak başvuruda bulunan adaylar arasından, geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavı puanında, en yüksek alandan başlayarak belirtilen kadroların her biri için belirtilen katı kadar aday, mülakata alınacak.

Zabıt Katipliği Duyurusu ve Mülakat Tarihi

Yargıtay’da zabıt katibi olarak çalışmak üzere başvuru yapan adayların bilgisayar uygulama (klavye) sınavları 12-13-14-15-16 Aralık 2016 tarihlerinde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Balgat binasında gerçekleştirilecektir.

Adayların kendileri için ilan edilen sınav saatinden en az 1 saat önce belirtilen adreste hazır bulunmaları gerekmektedir.

Hizmetli Duyurusu, Taban ile Tavan Puanlar ve Mülakat Tarihleri

Yargıtay Başkanlığında açık bulunan 15 hizmetli kadrosunda lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeyinden çalıştırılmak üzere başvuruda bulunan adayların başvuruları değerlendirilmiştir.

KPSS puanları esas alınmak suretiyle yapılan sıralama sonucu ise, Lisans düzeyinde ilk adayın puanı 90.83763; son adayın puanı 86.19378, Önlisans düzeyinde ilk adayın puanı 90.05485; son adayın puanı 86.74234, Lise düzeyinde ilk adayın puanı 94.24463; son adayın puanı 84.70122, olarak sonuçlanmıştır.

Mülakat yeri: Yargıtay Başkanlığı Ana Bina (Atatürk Bulvarı No:100 Bakanlıklar/Ankara)

Başvuru Sonucunuzu Kontrol Etmek İçin "www.yargitay.gov.tr" adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gündem haberlerinden, kamu personel alımlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.