Yasemin Allen Amerika'ya Gidiyor (Yasemin Allen Kimdir?)

Ünlü oyuncu Yasemin Allen, yaptığı son açıklamasında Türkiye'den ayrılacağını söyledi. İşte Yasemin Allen'in açıklaması ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Yasemin Allen Amerika'ya Gidiyor (Yasemin Allen Kimdir?)

Magazin dünyasında gündemde, Yasemin Allen'den gelen Türkiye'den ayrılacağım açıklaması var.

Son olarak şu an vizyonda olan Dönerse Senindir filminde rol almış olan Yasemin Allen, bir süre yurt dışında vakit geçireceğini ve bu nedenle Amerika'ya yerleşmek istediğini açıkladı. Posta Gazetesinde yer alan habere göre Yasemin Allen yaptığı açıklamada, "Bir süre Los Angeles'ta yaşayacağım. Oyunculuk eğitimi alacağım" ifadelerine yer verdi.

Magazin gündeminde bomba etkisi yapan haberde Yasemin Allen, ülkeye ne zaman döneceği üzerine sorulan soruya "Ne zaman dönerim ben de bilmiyorum. Ama dizi sektörü biraz yordu, uzaklaşıyorum" cevabını verdi.

Yasemin Allen Kimdir?

Tam adı Yasemin Kan Allen olan başarılı oyuncu 10 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. Kaan adında bir erkek kardeşi olan Yasemin Allen, henüz 3 aylıkken ailesi ile birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğretimini Türkiye'de tamamlayan Allen, 11 yaşında annesi ile Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında drama, sinema, televizyon ve dil eğitimleri alan Yasemin Allen, 18 yaşında Türkiye'ye döndü ve Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro bölümünü başarı ile tamamladı.

Okulu bitirdikten sonra kariyerine başlangıç yapan Allen, 2008 yılında L'Oréal'in düzenlediği yeni yüz yarışmasında finale kaldı. Aynı yıl ise annesinin rol aldığı Elif dizisinde başrolü oynadı. Daha sonra ise sırasıyla Kavak Yelleri, 2010 yılında Yerden Yüksek, 2011'de Hayat Devam Ediyor, 2013 yılında Merhamet, 2014 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2014'te Şeref Meselesi ve 2016 yılında 46 dizilerinde oynadı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.