Yılın yaz aşkı bombası: Sıla ile Ahmet Kural el ele görüntülendi

Yılın yaz aşkı bombası Bodrum'dan geldi. Ünlü popçu Sıla ile sevilen oyuncu Ahmet Kural, bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Yılın yaz aşkı bombası: Sıla ile Ahmet Kural el ele görüntülendi

Ünlü şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural aşk yaşıyor.

Sevilen şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural, Bodrum'da bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi. Mekandan el ele çıkan ikili, bu şekilde çıkarak aşklarını da magazin dünyasına ilan etmiş oldu. Bomba şekilde magazin gündemine düşen bu haberi duyan kulaklarına inanamadı.

Bodrum'da bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, yemeklerini yedikten sonra mekandan el ele şekilde ayrıldı. Mekandan çıkan ikiliyi tanıyanlar onlar el ele görünce döndü bir daha baktı. Posta Gazetesinde yer alan habere göre önceleri gizli şekilde görüşen ikili, görgü şahitlerinin iddialarına göre romantik bir yemek yedikten sonra el ele şekilde mekandan meraklı bakışlar altında ayrıldı.

Bomba şekilde magazin gündemine düşen bu yaz aşkı hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. Bu konuda bir açıklama gelip gelmeyeceği merakı devam ediyor.

Sıla ile Erdal Beşikçioğlu İddiası

Geçtiğimiz ay Sıla yine bir aşk iddiasıyla magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Sıla ile Erdal Beşikçioğlu, haklarında çıkan bu aşk iddialarını yalanlamıştı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.