Youtube'den Flaş Yenilik!! Artık O Reklamlar Olmayacak

Youtube tarafından yapılan son dakika açıklamasında videolarda zorunlu gösterilen o reklamların kaldırılacağı belirtildi. İşte yapılacak olan değişiklik ve bu değişikliğin tarihi.

Yayınlanma:
Youtube'den Flaş Yenilik!! Artık O Reklamlar Olmayacak

Ünlü video sitesi Youtube, yoğun bir şekilde gelen şikayetleri değerlendirdi ve izlenmesi zorunlu olarak gelen 30 saniyelik videoları kaldırma kararı aldı.

Dünya üzerinde en çok ziyaret edilen ikinci site olan Youtube, yaptığı son dakika açıklamasında, site içinde video izlerken veya şarkı dinlerken karşımıza çıkan reklamların kaldırılacağını belirtti. Milyonlarca kullanıcı tarafından şikayet edilen reklamlar konusunda bir düzenlemeye gitme kararı alan Youtube yetkilileri, gelen yoğun şikayetleri göz ardı etmedi ve gereken işlemi yaptı.

Hemen hemen bütün videolarda karşımıza çıkan ve ortalama 30 saniyelik olan, zorunu gösterimli reklamlar, Youtube kullanıcılarını oldukça sıkmaya başlamıştı. Bu nedenle birçok kullanıcı mail ve diğer yollarla bu durumu şikayet etti. Bu şikayetleri değerlendiren şirket, köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamada zorunlu gösterimli reklamların kaldırılacağı belirtildi.

Aldığı reklamlarla gelirlerini elde eden Yorutube'de, 5-6 yıl öncesine kadar sadece fotoğraf şeklinde reklamlar videoların alt kısmında çıkarken, son yıllarda videonun başına, ortalarına ve sonuna zorunlu izlemeli videolar konulmaya başlandı. Bu durum ise kullanıcıların canını oldukça sıkmıştı. 2018 yılında yapılacağı açıklanan yenilik ile artık zorunlu gösterimli reklamlar videolarda yer almayacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.