Yüzbaşı Çetin Zamir Geçirdiği Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Memleketi Kahramanmaraş'ta motosiklet kazası geçiren Yüzbaşı Çetin Zamir, hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Yüzbaşı Çetin Zamir Geçirdiği Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Alınan bilgilere göre Edirne'de görev yapmakta olan Yüzbaşı Çetin Zamir, Ramazan Bayramı tatili için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta motosiklet kazası geçirdi. Motosiklet kazası geçiren Yüzbaşı yaşamını yitirdi.

Önceki gece saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında Yüzbaşı Zamir ile arkadaşı Mehmet Fatih Uçar'ın bulunduğu 46 HB 511 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak refüje çarptı ve ardından devrildi ve yola savruldu. Devrilen motosikletten yola savrulan Yüzbaşı Çetin Zamir olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Mustafa Fatih Uçar yaralandı. Uçar,  çevrede bulunan ve kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine bölgeye gelen ambulansla götürüldüğü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Yüzbaşı Çetin Zamir'in cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılması için hastane morguna kaldırıldı. Motosikleti kimin kullandığı ise henüz belirlenemedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.