Zenit 90'da Yediği Gollerle Krasnodar'a 2-1 Yenildi-Lucescu'ya Büyük Şok

Rusya Premier Ligi'nde Lucescu'nun yönettiği Zenit, Krasnodar ile karşı karşıya geldi. Dakikalar 90'ı gösterirken Zenit öndeydi fakat bu dakikadan sonda Krasnodar ağırlığını maça koydu ve bulduğu iki golle sahadan 2-1 önde ayrıldı.

Yayınlanma:
Zenit 90'da Yediği Gollerle Krasnodar'a 2-1 Yenildi-Lucescu'ya Büyük Şok

Rusya Ligi'nde bugün oynanan karşılaşmada Zenit, 90' ıncı dakikadan sonra 2-1 mağlup oldu.

Rusya Premier Ligi'nin bugün oynanan 15' inci hafta karşılaşmasında FC Krasnodar, Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit St. Petersburg takımını son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve Zenit'e büyük bir şok yaşattı.

Rusya Premier Ligi'nde Türk iş adamlarından Bahattin Demirbilek' in de kulüp yöneticiliğini yaptığı FC Krasnodar futbol kulübü, eskiden Beşiktaş'ı çalıştırmış olan Lucescu'nun şimdiki çalıştırdığı takım olan Zenit St. Petersburg takımını uzatmalarda bulduğu goller ile 2-1 mağlup ederek Rumen çalıştırıcıya büyük bir şok yaşattı.

Maçın ilk yarısında her iki takımda gol pozisyonlarına girerken maçtan gol çıkmamıştı. İlk yarıda birbirine üstünlük sağlayamayan ekipler, soyunma odasına 0-0' lık beraberlikle gitti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın İkinci yarısı da aynı tempo ile devam eden maçın son beş dakikasına girilirken Türk futbol severlerin yakından tanıdığı Rumen teknik adam Mircea Lucescu vites yükseltti ve 86'ncı dakikada Artem Dzyuba ile 0-1 öne geçti. 90'ıncı dakikadan itibaren ev sahibi oyuna ağırlığını koydu ve önce Marat Izmailov ile skora eşitlik getirdi ardından da Tornike Okriashvili ile galibiyet golünü buldu.

Lucescu'nun takımı aldığı bu şok galibiyet ile 31 puanda ve ikinci sırada kalırken, FC Krasnodar ise puanını 27'ye çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Krasnodar, turu şimdiden garantilemiş durumda.

5Haber.com  | Rusya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.