Zonguldak Ereğli'de Katliam Gibi Kaza! Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Ölü, 20 Yaralı

Son dakika haberi: Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 10 ölü ve çok sayıda yaralı var. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Zonguldak Ereğli'de Katliam Gibi Kaza! Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Ölü, 20 Yaralı

Son dakika haberi Zonguldak'tan geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak'ta bir yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı.

Ereğli'Kaza, akşam saatlerinde Esenyurt Köyü yolunun Yalnızçam mevkisinde meydana geldi. Esenyurt Köyü’nde yaşamını yitirenMustafa Uludağ’ın İstanbul’da yaşayan yakınları, ikindi vakti cenazeye katıldıktan sonra 34 FK 5259 plakalı midibüsle dönüşe geçti. Midibüsün henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsü, iddiaya göre karşı yönden gelen otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca, araç kontrolden çıktı.Midibüs, yaklaşık 50 metrelik şarampole uçtu.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Ağaçlık alanda yan yatan midibüse ulaşan ekipler, önce yaralıları yukarıya çıkardı. Yaralanan 16 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Daha sonra midibüsün içinde ve çevresinde yapılan çalışmalarda 5 kişinin cesedine ulaşıldı.Kaldırılan aracın altından da 5 kişinin daha cesedi çıktı.Cesetler, ekipler tarafından güçlükle yukarıya çıkarılarak, morga götürüldü.

Ölü sayısının artmasından endişe edildiğini belirten Kaymakam Nazım Madenoğlu,"Yaralıların içinde durumu ağır olanlar var. Ölü sayısı artabilir. Yaralılar ketteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Aldığımız bilgiye göre cenazeden dönen araç, karşıdan araç gelince kontrolden çıkmış" dedi.

İkinci Kaza Oldu

Kaza yerinde kurtarma çalışması devam ederken, köy yolunda ikinci bir kaza meydana geldi. Midibüste bulunanların yakınları, kazayı duyunca patpat denilen tarım aracıyla yola çıktı. Patpat, köy çıkışında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından 5haber'i takipte kalarak haberdar olabilirsiniz.

5haber.com  |  Zonguldak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.