Zonguldak'ta Otomobil Dereye Uçtu: Maden İşçisi İbrahim Kiren Öldü , 1 Yaralı

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dereye uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Zonguldak'ta Otomobil Dereye Uçtu: Maden İşçisi İbrahim Kiren Öldü , 1 Yaralı

Zonguldak'ta feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, dereye uçan otomobilde bulunan sürücü İbrahim Kiren hayatını kaybederken arkadaşı Özcan Korkut yaralandı.

Bugün saat 16.30 sularında Zonguldak- Ankara karayolunun 22 ’nci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, iş çıkışı Devrek yönüne giden ve maden işçisi olduğu açıklanan İbrahim Kiren, yönetimindeki 06 DG 2222 plakalı otomobil, sürücüsü Kiren 'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulmaya başladı. Kontrolden çıkan araba, elektrik direğine çarptıktan sonra, yaklaşık olarak 20 metre yükseklikten dereye doğru uçtu. Sürücü İbrahim Kiren ile yanında yolculuk yapan arkadaşı Özcan Korkut kazada yaralandı. Hafif yaralanan ve kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başaran Özcan Korkut, sağlık ekiplerini arayarak bölgeye ambulans istedi.

Özcan Korkut'un ihbarı üzerine bölgeye gelen AFAD, UMKE ve 112 Acil ekipleri, halat yardımıyla aracın uçtuğu dereye doğru inip araçta sıkışan sürücüyü çıkarmayı başardı. Kalbi duran sürücü İbrahim Kiren, tekerlekleri derede suya gömülen otomobilin üzerine yatırılarak ilk müdahalesi burada yapılmaya çalışıldı. Dereye inen sağlık ekipleri, aracın üzerinde yaralı İbrahim Kiren'e uzun süre kalp masajı yapıldı. Bu sırada polis ve jandarma ekipleri yol kenarında toplanarak çalışmaları izleyen kalabalığı uzaklaşmaları için sık sık uyarılarda bulundu.

Yaklaşık 40 dakika devam eden kalp masajından sonra İbrahim Kiren, sedyede halatla yukarıya çekilerek dereden çıkarıldı. Kiren ve arkadaşı Korkut, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olan sürücü İbrahim Kiren, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı

5haber.com  | Zonguldak

DHA.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.