1 Mayıs İşçi Bayramında Adana'da 16 yaşındaki işçi iş kazasına kurban gitti

Alınan son dakika bilgilerine göre Adana'da asansör ile duvar arasında sıkışan 16 yaşındaki işçi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
1 Mayıs İşçi Bayramında Adana'da 16 yaşındaki işçi iş kazasına kurban gitti

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son dakika haberine göre Adana'da bir mobilya dekorasyon atölyesinde iş kazası oldu. Bu akşam meydana gelen kazada 16 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.

Adana'nın merkez ilçesi olan Seyhan'da Onur Mahallesinde bulunan bir mobilya dekorasyon atölyesinde iş kazası oldu. Kaza sonucu atölyede çalışan Ömer Faruk Sever'in, başı yük asansörüyle duvar arasına sıkıştı. Kaza sonrasında çalışanların durumu bildirmesi üzerine atölyeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, Ömer Faruk Sever'i sıkıştığı yerden çıkarttı.

Yük asansörü ile duvar arasında başı sıkışan 16 yaşındaki Ömer Faruk Sever'in hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Sever'in cesedi, Küçükoba Mezarlığı morguna kaldırıldı. Mustafa ve Sakine Sever çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan Ömer Faruk Sever'in 2 aydır atölyede çalıştığı öğrenildi.

1 Mayıs İşçi Bayramı (?)

1 Mayıs gününün tatil olması nedeniyle kaza büyük yankı uyandırdı. İşçi Bayramında 16 yaşındaki işçinin ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.