1 Nisan'da Yapabileceğiniz En Güzel 10 Şaka (Sinir Bozucu 10 Eşşek Şakası)

1 Nisan için geri sayım başladı. 1 Nisan şakalarını araştırmaya başlayan vatandaşlar için en güzel 10 şakayı derledik. İşte 1 Nisan günü sevdiklerinize ve yakınlarınıza yapabileceğiniz en güzel ve en acımasız 10 şaka.

Yayınlanma:
1 Nisan'da Yapabileceğiniz En Güzel 10 Şaka (Sinir Bozucu 10 Eşşek Şakası)

1 Nisan tarihinin yaklaşması ile birlikte internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri de en güzel ve acımasız 1 Nisan şakaları oldu.

Bir gelenek haline gelen ve her yılın 1 Nisan günü yapılan 1 Nisan şakası için bu yıl da binlerce vatandaş, internet üzerinde araştırmalara başladı. Sevdiklerine ve samimi oldukları kişilere 1 Nisan şakası yapmak isteyen kişiler, en güzel ve şaşırtıcı 1 Nisan şakalarını araştırıyor. İşte 1 Nisan günü sevdiklerinize ve yakınlarınıza yapabileceğiniz en güzel şaşırtıcı 1 Nisan şakaları.

# Aynı evde kaldığınız arkadaşlarınıza veya ailenizden birine, oyuncak mağazasından aldığınız bir oyuncak böcek ya da örümcek ile şaka yapabilirsiniz. Aldığınız yapışkanlı oyuncak böceği, bir lambanın ya da avizenin iç kısmına yapıştırarak olduğundan daha büyük göstererek şakanızı gerçekleştirebilirsiniz.

# Ev arkadaşınızın ya da iş arkadaşınızın sandalyesinin altına yerleştirebileceğiniz bir ses çıkarma aleti ile, arkadaşınız oturduğunda çıkan zort sesi ile onu şaşırta bilirsiniz.

# İş arkadaşlarınızı şarşırtarak, duvarda bulunan tabloları değiştirebilir, alakasız kişilerin fotoğraflarını koyabilirsiniz.

# Kabuğunu soyduğunuz bir soğanı jöle ve kremayla kaplayarak elma şekeri görünümlü bir soğan şekeri yapabilirsiniz.

# Alacağınız mentos bir sakızı buz kabına koyarak dondurabilir, su ya da cola isteyen bir kişinin bardağına atarak ona mentoslu içecek verebilirsiniz.

# Alacağınız oyuncak bir yılanı markette ya da evde dolaptaki sebzelerin arasına yerleştirerek arkadaşlarınızı veya ailenizi şaşırtabilirsiniz.

# Streç bir filmi kapının eşiğine enine çekin. Kapıyı açan kişi, streçlensin.

# Mayonezi diş macunu şişesine doldurun. Dişini fırçalamak isteyen arkadaşınız mayonezle fırçalasın.

# Alacağınız kayganlaştırıcı bir kremi, sıvı sabun şişesine doldurun.

# Küçük patpatlardan alarak ofis arkadaşlarnızın odasına atabilirsiniz.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.