12 Mayıs 2012'de Ne Oldu?

Fenerbahçe spor kulübü sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Taraftarın gözünden 12 Mayıs 2012'yi anlatan Fenerbahçe spor kulübü, "Alçak terör örgütünün, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin canımıza kast ettiği...

Yayınlanma:
12 Mayıs 2012'de Ne Oldu?

Fenerbahçe spor kulübü sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Taraftarın gözünden 12 Mayıs 2012'yi anlatan Fenerbahçe spor kulübü, "Alçak terör örgütünün, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin canımıza kast ettiği 12 Mayıs 2012'yi ve en başından beri bu yapının arkasına sığınarak kendine fayda sağlayan aşağılık zihniyeti unutmayacak hiçbir Fenerbahçeli! #BirDireniştirFenerbahçe" ifadelerini kullandı.

12 mayıs 2012'de Ne Oldu?

Aslında olay tamamen Galatasaray'ın Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldırmasıyla alakalı. 2011-2012 sezonu için ligi ilk 4 sırada tamamlayan takımlardan bir grup oluşturulmuş ve puanları ikiye bölünmüştü. Dört takımın deplasmanlı lig usulüyle oynadığı play-off'ta son maç kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanmıştı. Fenerbahçe'nin mutlak galibiyete ihtiyacının olduğu maçta, Galatasaray için beraberlik yetiyordu. Nitekim maç 0-0 beraberlikle sonuçlanınca Galatasaray lig şampiyonu olmuştu.

Play-off'a gidilirken Galatasaray 77 puanla birinci sırada yer alırken, Fenerbahçe 68, Trabzonspor 56, Beşiktaş ise 55 puandaydılar.

12 Mayıs 2012'deki maç ayrıca tribündeki ve stadyumun dışındaki olaylarla da dikkat çekmiş, oynanan spora gölge düşürecek görüntüler yaşanmıştı. Maç sonunda ise stadyumun ışıkları kapatılmış, Galatasaray karanlık stadyumda kupa kaldırmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.