13 Nisan Süper Loto Çekilişi Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Süper Loto'da En Çok Çıkan Sayılar)

Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleşiyor. Bu akşam gerçekleşecek olan Süper Loto çekilişinde devirli ikramiye ile birlikte büyük ikramiyenin 25 milyonu aşması bekleniyor. Peki Süper Loto çekilişi saat kaçta gerçekleşecek? Süper Loto çekilişini nasıl izleyebilirim? Süper Lotoda en fazla çıkan sayılar hangileridir? İşte 13 Nisan Süper Loto çekilişi ile ilgili detaylar ve son bigiler.

Yayınlanma:
13 Nisan Süper Loto Çekilişi Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Süper Loto'da En Çok Çıkan Sayılar)

Süper Loto'da büyük çekiliş bu akşam gerçekleşiyor.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi, bu akşam gerçekleşecek Bu akşam gerçekleşecek olan 494. hafta Süper Loto çekilişinde büyük ikramiyenin 25 milyona yakın bir rakam olması bekleniyor.

9 haftadır üst üstte devreden Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye bu akşam sahibi bulacak. 54 sayı arasında çıkan 6 sayıyı doğru tahmin edecek olan talihliler bu akşam 25 milya yakın bir ikramiye kazanacak. Bu akşam da Süper Loto'da kazananın çıkmaması durumunda ise gelecek hafta rekor bir ikramiye ile Süper Loto'nun çekilmesi bekleniyor.

13 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU-SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI-SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Süper Loto çekilişinde 4, 8, 14, 16, 32, 49 şeklinde sonuçlanan Süper Loto'da 6 bilen yine çıkmayınca 8 haftadır devreden ikramiye yine devretti. Bu haftaya devreden 20 milyonluk büyük ikramiyenin, bugün oynanacak olan oyunlarla 25 milyonu bulması bekleniyor. Zengin olma hayali ile şans oyunları oynatan bayilerin önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, oynadıkları kuponlarla zengin olma hayallerine şimdiden başladı.

Süper Loto'da En Fazla Çıkan Sayılar

Süper Loto oyununda son haftalarda çıkan sayılar, istatistiksel bir tabloda değerlendirilince belli aralıklarla bazı sayıların çıktığı gözlemleniyor. Bu uygulama ile bakıldığında Süper Loto oyununda son haftalarda en fazla çıkan sayılar şu şekilde sıralanıyor: 35, 13, 37, 1, 45, 17, 22, 23, 33, 43. (Sayılar istatistiksel ve en çok çıkan sayıdan başlayarak sıralanmıştır)

Süper Loto Çekilişini Nasıl İzlerim?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenecek olan Süper Loto çekilişi, bu akşam saat 21.00'dan sonra gerçekleşecek. Çekiliş Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın linki ile izlenebilecektir.

Süper Loto sonuçları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.