14 Ekim FETÖ Operasyonları: 110 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Ülke genelinde devam eden FETÖ soruşturmalarında gözaltılar, tutuklamalar ve açığa almalar devam ediyor.

Yayınlanma:
14 Ekim FETÖ Operasyonları: 110 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Ülke genelinde terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen ve halk ile emniyet ekiplerinin dik duruşu ile püskürtülen darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'na yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. İşte 14 Ekim tarihli FETÖ operasyonları.

Bylock Soruşturmasında 60 Polis Adliyeye Sevk Edildi

FETÖ üyelerinin kendi aralarında haberleşmesi için kullandıkları telefon uygulaması 'Bylock' üzerinde yapılan araştırmalarda terör örgütü üyeleri saptanmaya devam ediyor. Bu kapsamda hakkında gözaltına kararı bulunan 60 polis, tutuklama talebi ile adliyeye sevk edildi.

Samsun'da Bylock 50 Öğretmen Adliyeye Sevk Edildi

Samsun'da devam eden FETÖ operasyonlarında Bylock kullandıkları tespit edilen 50 öğretmen, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Afyonkarahisar'da 35 Öğretmen Açığa Alındı

Milli Eğitim Bakanlığında devam eden FETÖ soruşturmasında Afyonkarahisar'da 35 öğretmen, örgüt bağlantısı oldukları nedeniyle açığa alındı.

İstanbul'da 19 Hakim ve Savcı Gözaltında

Terör örgütü FETÖ'ye yönelik İstanbul'da devam eden operasyonlarda 30 hakim ve savcı hakkında örgüt üyesi oldukları şüphesiyle haklarında gözaltı kararı alındı. Gözaltı kararlarının alınmasının ardından emniyet ekipleri tarafından operasyonlar düzenlendi ve 19 hakim ile savcı gözaltına alındı.

Pamukkale Üniversitesinde 14 Kişi Tutuklandı

Denizli'de devam eden FETÖ operasyonlarında Pamukkale Üniversitesinde 21 kişi FETÖ'den gözaltına alındı. Gözaltına alınan 21 kişiden 14'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Van'da 4 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı

Van'da devam eden FETÖ soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 4 hakim ve savcı düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

Adıyaman'da 'İl Ablası' Gözaltına Alındı

Adıyaman'da devam eden FETÖ soruşturmalarında düzenlenen operasyonlarda örgütün il ablası olduğu belirtilen Emel G. gözaltına alındı.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.