15 günde bir yayınlanan Beyaz Show artık her hafta yayınlanacak

Kanal D ekranlarının bir numaralı ismi Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show ile ilgili önemli bir karar alındı. Yeni sezonda 15 günde bir yayınlanan Beyaz Show, artık her hafta ekranlara gelecek. Peki Beyaz Show bant yayınına devam mı edecek yoksa eskiden olduğu gibi canlı mı yayınlanacak? İşte detaylar ve alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
15 günde bir yayınlanan Beyaz Show artık her hafta yayınlanacak

Yeni sezonda yine ekranların en sevilen Talk Show'u olan Beyaz Show'da bir son dakika gelişmesi yaşandı. 2017 sezonuna bant yayını ile başlayan ve 15'er günlük aralarla yayınlanan Beyaz Show, artık her hafta ekranlara gelmeye başlayacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, yakışıklı, cana yakın ve sempatik sunucusu Beyazıt Öztürk ile yüz binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kanal D ekranlarının bir numaralı programı Beyaz Show, artık her hafta ekranlara gelecek. Her hafta ekranlara gelme kararının ardından programın yine eskiden olduğu gibi canlı mi yoksa bant yayını ile mi ekrana geleceği merak konusuydu.

Bu soruya ise Posta Gazetesi yazası Mesut Yar cevap verdi. Mesut Yar kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Ve Beyaz benim birkaç hafta önce duyurduğum müjdeyi verdi.

Beyaz Show (Kanal D) haftalık formatına döndü.

Beyaz, yayının şimdiki gibi bant mı canlı mı olacağı konusunda kesin bir açıklama yapmadı ama şimdilik konuşulan haziranda yeni bölümlerin banttan gösterileceği.

Ha belki son iki bölümün canlı yapılma ihtimali var ama bırakalım da onun müjdesini Beyaz kendisi versin. Hadi bakalım.""

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.