15 Nisan Sayısal Loto Çekiliş Sonucu-Sayısal Loto 15 Nisan Çekiliyor

Binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen Sayısal Loto oyununun bu akşam gerçekleşecek olan çekilişi için geri sayım başladı. Peki Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? Sayısal Loto çekilişi hangi kanalda? Cevaplar ve ayrıntılar haberimizde.

Yayınlanma:
15 Nisan Sayısal Loto Çekiliş Sonucu-Sayısal Loto 15 Nisan Çekiliyor

Binlerce kişinin iştiraki ile her haftanın Cumartesi günü gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi, bu akşam 1066. hafta çekilişi ile gerçekleşecek.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen Sayısal Loto'nun 15 Nisan Cumartesi çekilişine saatler kaldı. Bu akşam gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişine kısa bir süre kala internet üzerinde en çok aranan kelimeler Sayısal Loto çekilişinin saat kaçta gerçekleşeceği, çekilişin hangi kanalda yayınlanacağı ve son dönemlerde Sayısal Loto çekilişinde en çok çıkan sayılar soruları oldu. Peki Sayısal Loto oyununda son dönemlerde en çok çıkan sayılar hangileridir? Sayısal Loto çekilişi saat kaçta gerçekleşecek? Sayısal Loto çekilişi hangi kanaldan yayınlanacak?

Milli Piyango Yetkilileri tarafından noter huzurunda gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişi, her haftanın Cumartesi akşamı saatler 21.15'i gösterdikten hemen sonra çekilmektedir. Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın linkinden takipçilere verilmektedir. Sizde Sayısal Loto çekilişini izlemek için mpi.goz.tr adresinde bulunan canlı yayın linkini tıklayabilirsiniz.

Sayısal Loto Sonuçları 5haber'de

15 Nisan akşamı gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişinin sonuçları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Sayısal Loto Çekiliyor

Sayısal Loto 13 Nisan Sonucu Şu Şekilde: 1, 2, 23, 39, 41, 45

6 bilen kişi sayısı : 1. Devir Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 1.829.980,38 TL

5 bilen kişi sayısı : 120 Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 6.421,65 TL

4 bilen kişi sayısı : 6.479 Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 89,85 TL

3 bilen kişi sayısı : 131.694 Kişi başına düşen ikramiye tutarı:  12,40 TLSayısal Loto'da En Çok Çıkan Sayılar

Sayısal Loto oyununda son hatalarda bazı sayılar, diğer sayılara göre daha sık görülmektedir. Buna göre oluşturulan istatistiklerde şu sayıların son haftalarda en fazla çıktığı görüldü: 38, 18, 21, 16, 36, 1, 26, 40, 47, 9, 32 ve 22.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.