15 Temmuz Şehitleri İçin Toplanan Paraya Ne oldu ?

CHP, 15 Temmuz şehit ve gazileri ile Beşiktaş terör saldırısı mağdurları için toplanan 397.2 milyon lira tutarındaki bağışların, şehit yakınları ve gazilere dağıtılması için kanun teklifi verdi.CHP Grup Başkanvekilleri Engin...

Yayınlanma:
15 Temmuz Şehitleri İçin Toplanan Paraya Ne oldu ?

CHP, 15 Temmuz şehit ve gazileri ile Beşiktaş terör saldırısı mağdurları için toplanan 397.2 milyon lira tutarındaki bağışların, şehit yakınları ve gazilere dağıtılması için kanun teklifi verdi.

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından hazırlanan yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifin gerekçesinde bağışların yaklaşık 3.5 yıldır mağdurlara verilmediği vurgulandı ve “Şehit yakınları ve gaziler için devlete emanet edilen bağışlar ile bu paradan sağlanan nema miktarının hak edenlere verilmemesi, bu paranın fon olarak kullanıldığı tespitlerini haklı çıkarmaktadır'' denildi ve 15 Temmuz Şehitleri için 397.2 milyon TL para toplandığını ve bu paraların şehitlerin ailelerine hala verilmediği belirtilerek T.B.M.M'ne kanun teklifi verildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.