16 Yaşındaki Adanalı Halterci Aysu Mantaşoğlu Zehirlendi

16 yaşındaki halterci Aysu Mantaşoğlu, önceki akşam geçirdiği gıda zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
16 Yaşındaki Adanalı Halterci Aysu Mantaşoğlu Zehirlendi

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan bilgilere göre ilaç zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki halterci Aysu Mantaşoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi'nde okumakta olan ve Isparta Halter Bölge takımının formasını giymekte olan 16 yaşındaki Aysu Mantaşoğlu, kalp büyümesi rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde memleketi Adana'ya geldi. Adana'nın merkez İlçesin olan Sarıçam'da bulunan Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde oturan ailesiyle dün akşam yemeğinde balık yiyen Aysu Mantaşoğlu, rahatsızlığı nedeniyle ilaçlarını da aldı. Yatmadan süt içtiği de belirtilen Aysu Mantaşoğlu, bir süre sonra baş dönmesi ve mide bulantısından şikayet etti. Ailesi, Aysu'yu hemen Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İlaç zehirlenmesi belirtisi gösteren Aysu Mantaşoğlu, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Halterci Aysu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi otopsi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.