18 Ekim FETÖ Operasyonları: 36 Tutuklama , 229 Gözaltı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. İşte bugün itibariyle düzenlenen operasyonlar.

Yayınlanma:
18 Ekim FETÖ Operasyonları: 36 Tutuklama , 229 Gözaltı

Ülke genelinde terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Darbe teşebbüsünde bulunan ve yıllarca devlet içinde devlet oluşturmaya çalışan terör örgütüne yönelik operasyonlara bugünde devam edildi. İşte bugün gerçekleşen FETÖ operasyonlarda son durum.

Bylock Soruşturmasında 17 Hakim ve Savcı Tutuklandı

FETÖ üyelerinin kendi aralarında haberleşmek için kullandıkları telefon uygulaması Bylock kullananlara yönelik İstanbul'da devam eden operasyonlarda  hakkında gözaltı kararı alınan ve adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 17'si hakkında tutuklama kararı alındı.

Eski Emniyet Müdürü Gözaltına Alındı

Çorum ve Siirt'te Emniyet Müdürlüğü görevlerini yapmış olan Halil İbrahim Doğan hakkında terör örgütü üyeliği suçundan gözaltına alınması kararı alındı. Hakkında gözaltı kararı alınan eski Emniyet Müdürü Bursa'da yakalandı ve gözaltına alındı.

Bozok Üniversitesi'nde FETÖ Operasyonu: 2 Tutuklama

Yozgat'ta devam eden FETÖ operasyonlarında, gözaltına alınan Bozok Üniversitesinde görevli 8 akademik personelden 2'si, örgüt bağlantısı olması nedeniyle tutuklandı.

Şanlıurfa'da 33 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Çıktı

Şanlıurfa'da devam eden FETÖ soruşturmasında yapılan incelemelerin ardından örgüt bağlantısı oldukları şüphesiyle Harran Üniversitesinde görevli 28 akademik personel ile 4 infaz koruma memuru ve 1 katip hakkında gözaltına alınmaları kararı alındı. Gözaltına alınma kararlarından sonra ise emniyet ekipleri harekete geçti ve gözaltına alınma işlemleri başlatıldı.

K.Maraş, Adana, Mersin ve Osmaniye'de FETÖ Operasyonu: 43 Gözaltı

Kahramanmaraş merkezli dört ilde terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlara hız kazandırıldı ve örgüt bağlantısı tespit edilen 49 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı alındı. Alınan gözaltı kararının ardından emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 43 kişi gözaltına alınarak merkeze sevk edildi. Operasyonlar ise tüm hızıyla ve kararlılığıyla devam ediyor.

Antalya'da FETÖ Operasyonu: 14 Polis Tutuklandı

Antalya'da devam eden operasyonlarda, örgüt bağlantısı tespit edilen ve gözaltına  alınan 20 polisten 14'ü hakkında tutuklama kararı alındı.

Bursa'da FETÖ Operasyonları: 18 Gözaltı

Gemlik ve Karacabey'de devam eden FETÖ/PDY operasyonlarında 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı. Gözaltı kararının alınmasının ardından, emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarla 18 kişi yakalandı.

Bylock Kullanan 2 asker ve 10 Polis Gözaltında

Erzincan'da devam eden FETÖ/PDY operasyonlarında terör örgütünün iletişim programı Bylock'u kullandıkları belirtilen 2 asker ve 10 polis hakkında gözaltı kararı alındı. Aralarında rütbelilerin de bulunduğu asker ve polisler, emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

Manisa'da 1 Doktor , 1 Hakim ve 1 Savcı Tutuklandı

Manisa'da sürdürülen FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden 1 doktor, 1 hakim ve 1 savcı hakkında, terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklama kararı alındı.

İzmir Merkezli 11 İlde FETÖ Ablalarına Operasyon

İzmir merkezli 11 ilde devam eden FETÖ operasyonlarında, örgütün FETÖ Ablaları oldukları tespit edilen 50 kişi hakkında yakalama kararı alındı. Kararın alınmasının ardından başlatılan operasyonlarda 22 kişi gözaltına alındı. Henüz yakalanamayan 28 kişiye yönelik operasyonlarda tüm hızıyla devam ediyor.

Terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm kararlılığıyla devam ediyor.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.