18 Mart Çanakkale Zaferi Törenleri İptal Oldu

Corona virüsü salgınları önlemleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması planlanan Çanakkale Zaferi törenleri iptal edildi.

Yayınlanma:
18 Mart Çanakkale Zaferi Törenleri İptal Oldu

Çanakkale deniz zaferi 18 mart etkinlikleri koronavirüs nedeni ile iptal edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenmesi planlanan tören koronavirüs nedeniyle iptal edildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale deniz zaferinin 105'inci yıl dönümü nedeniyle 18 mart Stadyumundaki törenin iptalinden sonra şehitler abidesindeki tören de koronavirüs sebebi ile iptal edildi. Bu yıl deniz zaferi nedeni ile sadece Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni olacak.

İl Anma Komitesinden yapılan yazılı  açıklama ile, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs kısa sürede tüm dünyayı etkilediğini hatırlattı. Salgına karşı ülke genelinde mücadele tüm alanlarda devam etmekte olup adeta dünyada hayatın durmasına sebep oldu.

Bakanlıkların  talimatlarının değerlendirilmesi sonucunda Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümü törenleri kapsamında 18 Mart Çarşamba günü saat 09.00'da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Çelenk Sunma Töreni hariç İl Anma Komitesince planlanan diğer programlar ile etkinliklerin iptal edilmesine karar verilmiştir.

Diğer korona virüs haberleri ve alınan önlemler için tıklayınız. 

.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.