19 Kasım Devirli Sayısal Loto Çekildi-Sayısal Loto Yine Devretti

Sayısal Loto'nun 19 Kasım çekilişi gerçekleşti mi? Sayısal Loto bugün devirli olarak çekilecek. İşte Sayısal Loto'da bu hafta dağıtılması muhtemel ikramiye tutarı.

Yayınlanma:
19 Kasım Devirli Sayısal Loto Çekildi-Sayısal Loto Yine Devretti

Her haftanın Cumartesi günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleşen ve binlerce iştirakçinin katılımı ile büyük ikramiyelerin dağıtıldığı Sayısal Loto'nun 19 Kasım çekilişi tamamlandı ve çekiliş sonucu kazandıran şanslı numaralar açıkladı.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve en çok iştirakçi ile katılımın sağlandığı oyunlardan biri olarak öne çıkan Sayısal Loto çekilişinin 19 Kasım sonucu için binlerce vatandaşın sabırsız bekleyişi sürüyor.

Sayısal Loto çekilişi, her haftanın cumartesi günü gerçekleşmekte ve iştirakçilerini her hafta zengin etmeye devam etmektedir.

Sayısal Loto 19 Kasım Sonuçları

Sayısal Loto 19 Kasım çekilişine göre kazandıran şanslı numaralar 11, 26, 30, 39, 41, 48 şeklinde belirlendi ve 6 bilen çıkmayınca 4 milyon 34 binlik ikramiye gelecek haftaya devretti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 12 Kasım Sayısal Loto çekilişi sonrasında çekilen sayılara göre 6 bilen çıkmadığından dolayı büyük ikramiye bu haftaya devretti. Sayısal Loto'nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen çekilişinde kazandıran şanslı sayılar 13, 28, 36, 39, 41, 47 şeklinde sıralanmıştı. Bu sıralamayı ise doğru tahmin eden çıkmadığından dolayı, 1 milyon 953 bin Türk Lirası ikramiye, bugün gerçekleşecek olan 1045' inci hafta çekilişine devretti. Devreden ikramiye tutarı ve bu hafta oynanma sayısına göre dağıtılacak olan ikramiyey eklenecek olup, bu hafta 6 bilenlere dağıtılacak olan ikramiye tutarının 4 milyonu aşması bekleniyor.

Sayısal Loto Oyun Özellikleri

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve katılımcıların 1 ile 49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunu çeşididir.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Sayısal Loto çekiliş sonucu açıklandığı anda haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.