2 bin 500'e kamu taşeron işçisi için toplu sözleşme imzalandı-Sırada taşerona kadro var

Kahramanmaraş'ta Kamu Hastaneleri Kurumunda çalışmakta olan 2 bin 500 işçi için toplu iş sözleşmesine imza atıldı. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından sırada kadro var. İşte detaylar.

Yayınlanma:
2 bin 500'e kamu taşeron işçisi için toplu sözleşme imzalandı-Sırada taşerona kadro var

Alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş'ta Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde 2 bin 500 taşeron işçi için toplu sözleşmelere imza atıldı.

Hak İş Sendikasına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Öz Büro İş Sendikası ile Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliğinde çalışmakta olan 2 bin 500'e yakın taşeron işçi ile toplu iş sözleşmesine imzalar atıldı.

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı ile imzalanan toplu iş sözleşmelerine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, Öz Büro İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Murat Arifoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılımda bulundu.

Düzenlenen 1. Toplu İş Sözleşmesiyle Öz Büro İş Sendikasına bağlı olan yaklaşık olarak 2 Bin 500 üye taşeron işçi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde iş sahibi oldu.

Sözleşme töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Semih Yancar, yapılan sözleşme ile birlikte 2 bin 500 taşeron işçinin hak sahibi olduğunu vurguladı.

Öz Büro İş Sendika Başkanı Murat Arifoğlu ise bu başarıdan dolayı sendika olarak çok mutlu olduklarını ifade ederek, bundan sonraki hedeflerinin ise kadro olduğunu vurguladı.

Darısı Kadroya

Kadro çalışmaları halen devam ediyor. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı son taşeron açıklamasında 4-5 Bakanın taşerona kadro konusu üzerinde çalışma yürüttüklerini söyledi. Bununla birlikte taşerona kadro sürecinin biraz da hızlanması bekleniyor.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden, işçi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba üye yapabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.