2 Kamu Kurumu KPSS 60 Puan ile En Az Lise Mezunu Memur Personel Alıyor

Danıştay Başkanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanına göre memur personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayınlanma:
2 Kamu Kurumu KPSS 60 Puan ile En Az Lise Mezunu Memur Personel Alıyor

2 Kamu kurumu tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfasında memur alım ilanı yayımlandı.

Danıştay Başkanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilanlarda İstanbul Teknik Üniversitesi önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından 10 büro personeli alımı yaparken Danıştay Başkanlığı da en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60 puan şartı ile hizmetli alımı yapacağını duyurdu.

İTÜ Büro Personeli Alımı

İstanbul Teknik Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Bölümü mezunları arasından 1 Büro Personeli, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü mezunlarından 3 Büro Personeli, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Yönetimi ve Mühendislik veya Endüstri Yönetimi lisans programında mezun olan 2 Büro Personeli, İşletme –Ekonomi/İşletme-İktisat, Finans ve Muhasebe, İşletme Mühendisliği, Kamu Yönetimi lisans programından mezunları arasından 3 Büro Personeli, İngiliz Dili, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık(Türkçe-Almancaİngilizce), Mütercim-Tercümanlık(İngilizce, Çeviri Bilim(İngilizce), Çeviri bilim, MütercimTercümanlık(İng-Fra-Türkçe) veya Mütercim-Tercümanlık(Türkçe-Almancaİngilizce) lisans programından mezun olan 1 Büro Personeli alımı yapılacağı bildirildi. başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 70 puan almış olması gerekmektedir.

Adayların başvurularını

# Başvuru formu,

# Diploma fotokopisi,

# Kimlik fotokopisi,

# KPSS sonuç belgesi,

# Hizmet belgesi,

belgeleri ile “İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak – İSTANBUL”  adresine şahsen veya posta yolu ile yapması gerekmektedir.

Danıştay Personel Alımı

En az lise mezunu adaylar arasından 35 yaşını bitirmemiş, 2016-KPSS lisans ve 2016-KPSS ortaöğretim/ön lisans sonuçlarına göre (lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan türünden en az 60 puan almış adaylar arasından 7 hizmetli alımı yapacağını duyurdu.

Adayların başvuru formu, kimlik aslı ve fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, mezuniyet belgesi ile müracaatlarını Danıştay Başkanlığına yapması gerekmektedir.

Son Başvuru: 22 Aralık 2017

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.