2 Katlı Evin Damından Düşen 83 Yaşındaki Adanalı Sağlık Ekiplerine Direndi

Adana'da meydana gelen olayda, 2 katlı binanın damından yere düşen 83 yaşındaki kişi, elinde bulunan kasketle kendisini kurtarmaya çalışan sağlık ekiplerine tepki gösterdi. İşte o anlar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
2 Katlı Evin Damından Düşen 83 Yaşındaki Adanalı Sağlık Ekiplerine Direndi

Adana'da damdan düşen yaşlı adam, bölgeye gelen sağlık ekiplerine direndi.

2 katlı evinden damından, evin hemen yanındaki boşluğa düşen 83 yaşındaki Mustafa Güneştepe, Cankur ve sağlık ekiplerinin bölgeye çağrılması ile kurtarılmaya çalışıldı. Ancak ekiplerin kurtarmaya çalıştığı Güneştepe, elinde bulunan kasketiyle görevlilere vurarak hastaneye gitmek istemedi.

ADANA'DA IKI BINANIN ARASINDAKI BOSLUGA DUSEN MUSTAFA GUNESTEPE, KURTARILDIKTAN SONRA HASTAYE GITMEK ISTEMEYIP, EKIPLERE DIRENDI. FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHA

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi Yavuzlar Mahallesi'nde oturmakta olan vatandaşlar, 2 katlı iki evin arasındaki boşluktan gelen sesler üzerine yaptıkları kontrollerde, Mustafa Güneştepe'yi yerde yaralı şekilde gördü. Mahalle sakinleri, damdan düşen Güneştepe'yi kendi imkanları ile dar alandan çıkarmak istedi, ancak başarılı olamayınca Cankur ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımı ile Güneştepe'nin yanına indi. Ekipler, Mustafa Güneştepe'yi güçlükle bulunduğu yerden çıkarabildi.

ADANA'DA 2 KATLI BINADAN, 2 EVIN ARASINDAKI BOSLUGA DUSEN MUSTAFA GUNESTEPE CANKUR EKIPLERINCE KURTARILDI. FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHA

Evine gitmek istediğini söyleyen Mustafa Güneştepe, hastaneye gitmemek için görevlilere dakikalarca direndi. Sedyeye yatırılan 83 yaşındaki Mustafa Güneştepe, "Ben iyiyim, ben kaç kez kaza geçirdim. Bu kabarcıktan bana bir şey olmaz. Bırakın beni hastaneye gitmeyeceğim" şeklinde sağlık ekiplerine tepki gösterdi ve direnmeye başladı. Mustafa Güneştepe, çıkardığı başındaki kasketle Cankur ve sağlık ekiplerine vurmaya başladı. Sedyenin üzerinde bağırıp tekme sallayan Güneştepe, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ADANA'DA 2 KATLI BINADAN, 2 EVIN ARASINDAKI BOSLUGA DUSEN MUSTAFA GUNESTEPE CANKUR EKIPLERINCE KURTARILDI. FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHA

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.