2. sosyal yardımların başlayacağı müjdesini verildi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk covid 19 mücadele kapsamında ilk etapta verilen 1000'er lira yardım dan faydalanmamış ihtiyaç sahibi 2 milyon 300 bin haneye daha 1000'er liralık yardım yapacağını...

Yayınlanma:
2. sosyal yardımların başlayacağı müjdesini verildi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk covid 19 mücadele kapsamında ilk etapta verilen 1000'er lira yardım dan faydalanmamış ihtiyaç sahibi 2 milyon 300 bin haneye daha 1000'er liralık yardım yapacağını duyurdu.

Bakan Selçuk yazılı açıklamasında cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın covid 19 mücadele kapsamında açıkladığı; şhtiyaç sahibi 2 milyon 300 bin haneye verilecek nakdi yardım detaylarını açıkladı.

"Söz konusu destek proğramının 2. fazının başlayacağı müjdesi sayın cumhurbaşkanımız kamuoyuyla paylaştı. Bu kapsamda 2. fazda , halihazırda sosyal yardım alan ve 1. fazda dağıtılan 1000liralık destekten faydalanmamış 2 milyon 300 bin haneye 1000'er lira nakdi destek vereceğiz. 1. fazda olduğı gibi vatandaşlarımızın herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek olmadan evlere yardım götürülecektir."

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 2. fazda yardımların tamamlanmasının ardından 3. faz içinde hazırlıkların başlayacağı söyledi. 3. faz yardımların daha çnce 1. ve 2. fazda yapılan yardımlardan faydalanmayan  vatandaşların yararlanacağını ve başvurular e - Devletten yapılacağını açıkladı. Koronavirüs tedbirlerinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi tüm kesimlere el uzatacağız dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.