2 Şubat Süper Loto Sonucu Açıklandı-21 Milyon Ankara Çankaya'ya Gitti

9 haftadır devreden Süper Loto'nun 485. hafta çekilişi bu akşam gerçekleşti. İşte Süper Loto oyunun 2 Şubat çekiliş sonucu ve bu sonuca göre dağıtılan ikramiyeler.

Yayınlanma:
2 Şubat Süper Loto Sonucu Açıklandı-21 Milyon Ankara Çankaya'ya Gitti

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişi bugün de tamamlandı.

Binlerce iştirakçi tarafından büyük bir merakla beklenen Süper Loto 2 Şubat çekilişi gerçekleşti ve kazandıran anlı sayılar açıklandı. İşte Süper Loto'nun 2 Şubat tarihli çekiliş sonucu ve bu sonuca gör dağıtılan ikramiye tutarları.

Milli Piyango İdaresinin düzenlendiği ve her hafta yüz binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen Süper Loto çekilişinin 2 Şubat sonucu açıklandı. 9 haftadır üst üste devreden Süper Loto'da büyük ikramiyenin 20 milyona yakın olması bekleniyordu. Çekiliş sonucuna gore buyuk ikramiye Ankaraya gıttı

SÜPER LOTO 2 ŞUBAT SONUCU

Süper loto 14, 17, 18, 43, 47, 49 şeklinde sonuçlandı

Süper Loto Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.