20 Mart Bakanlar Kurulu'ndan Taşerona Kadro Açıklaması Gelir mi? Taşerona Kadroda Son Gelişmeler

Taşerona kadro ne zaman? Taşeron işçileri uzun süredir beklediği kadro açıklaması 20 Mart Pazartesi günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülür mü? İşte taşerona kadro ile ilgili yaşanan son gelişmeler.

Yayınlanma:
20 Mart Bakanlar Kurulu'ndan Taşerona Kadro Açıklaması Gelir mi? Taşerona Kadroda Son Gelişmeler

Kadro bekleyen taşeron işçilere geçtiğimiz günlerde verilen müjde sonrasında taşerona kadro meselesinin 21 Mart tarihine kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kuruluna getirileceği söylenmişti.

Yıllardır çözülemeyen ve nihayete erdirilemeyen kadro meselesi, son dönemlerde siyasi isimler tarafından yapılan açıklamalar ile sürekli gündemde tutuluyor. Bu durum, taşerona kadro için güzel bir gelişme olmasının yanında, kadro konusunda çalışmaların yapıldığı ve bu konunun unutulmadığı anlamına geliyor. Ancak yapılan açıklamaların da ötesine geçilmemesi sabırların taşmasına neden oluyor.

İlk olarak Başbakan Binali Yıldırım'ın, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, adından ise Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın taşeron meselesi hakkında yaptığı açıklamalara sevinen taşeron işçiler, konunun bir an önce meclis genel kuruluna gelmesini ve artık hak ettikleri kadronun verilmesini istiyor.

20 Mart Bakanlar Kurulu'nda Görüşülür mü?

20 Mart Pazartesi günü düzenlenecek olan Bakanlar Kurulu toplantısında taşeron işçilerin durumunun görüşülüp görüşülmeyeceği merakla bekleniyor. 21 Mart tarihine kadar konunun Meclis genel kuruluna intikal edeceğini açıklayan Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın bu sözlerine bakıldığında 20 Mart tarihinde konunun Bakanlar Kurulunda ele alınması bekleniyor. Konu Bakanlar Kurulunda ele alınmaz ise de en geç 21 Mart'ta Meclis Genel Kurulunda masaya yatırılması bekleniyor.

Yarın düzenlenecek olan Bakanlar Kurulu toplantısında konunun görüşülüp görüşülmeyeceği yönünde henüz bir açıklama gelmedi. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapacak olan Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü uman Kurtulmuş'un açıklamaları beklenmeye başladı.

Taşerona Kadro Konusunda 5haber.com'un Özel Haberine Gitmek İçin TIKLAYIN

Taşeron haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.