20 Şubat Ölü ve Yaralı Sayısı Kaç Oldu? İşte Depremle İlişkin Son Dakika Gelişmeler

20 Şubat günü itibariyle ölü ve yaralı sayısı kaç oldu sorgulanan konulardan biri haline geldi. Gün geçtikçe artan ölüm sayısı ülkemizi derinden etkiliyor. İşte depreme dair güncel detaylar!

Yayınlanma:
20 Şubat Ölü ve Yaralı Sayısı Kaç Oldu? İşte Depremle İlişkin Son Dakika Gelişmeler

Deprem, ülkemizin sadece 10 şehrini etkilemedi. Milyonlarca insanımız hala daha enkaz çalışmalarına gözünü dikmiş durumda. 1 can kurtarılması için bile sabırla bekleyiş tüm hızıyla da sürmeye devam ediyor. Pek çok kişi tarafından AFAD nezdinde yapılacak açıklamalarda merakla bekleniyor. AFAD her gün kamuoyunu vefat ve yaralı sayısı ile ilgili olarak bilgilendirmeye devam ediyor. Deprem sonrası ölü ve yaralılar hakkındaki durumu en doğru şekilde birinci ağızdan duyarak takip etmeye devam ediyoruz.

Hiç istemediğimiz acı tablo ne yazık ki ön plana çıkmış durumda. Binlerce insanımız deprem sonrasında vefat etmek zorunda kaldı. Binlercesi de yaralı olarak enkaz altından çıkarıldı. Hastanelerde tedavisi süren yaralı vatandaşlarımızın da hayata tutunması için yoğun bir tedavi ve çalışma sürmeye devam ediyor.

Ölü ve Yaralı Son Durum Ne Oldu?

Ölü ve yaralılar ile ilgili son durum hem basın hem de halkımız tarafından sürekli olarak takip edilmeye devam ediliyor. Kahramanmaraş ilimiz ve çevre illerde meydana gelerek sarsıcı bir etkiye neden olan depremle ilgili olarak ne yazık ki iz bırakacak etkilerde devamında ortaya çıkmaya başlıyor. Malatya, Kilis, Osmaniye, Kahramanmaraş, Elazığ, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Gaziantep,Şanlıurfa gibi şehirlerimizde meydana gelen depremler beraberinde binlerce vatandaşımızı kaybetmemize yol açtı.

AFAD Kahramanmaraş merkezli şekilde görülen depremlerde vefat sayısı ile ilgili olarak bilgi verdi. Buna göre AFAD tarafından vefat edilen kişiler ile ilgili olarak güncel sayının ne olduğuyla ilgili açıklama geldi. Buna göre güncel olarak vefat edilenlerin sayısı açıklandığında vefat edenlerin sayısının 41 bin 20 olduğu belirtildi. Depremin yıkıcı bir etki yaratmış olduğu şehirlerde enkaz çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.

Artçı Depremlerle İlgili Bilgi Verildi!

AFAD tarafından artçı depremler ile ilgili de bilgi verildi. Şimdiye kadar ülkemizde meydana gelen artçı deprem vakasının 6.212 şeklinde olduğunu söyledi. AFAD tarafından deprem ile ilgili son dakika bilgileri sürekli paylaşılmaya devam ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.