2013'te Dünyanın Havadaki Nemi İçilebilir Suya Dönüştürebilen İlk Bilboardı Hangi Ülkede Üretildi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 2013'te Dünyanın Havadaki Nemi İçilebilir Suya Dönüştürebilen İlk Bilboardı Hangi Ülkede Üretildi sorusu soruldu. İşte sorunun cevabı.

Yayınlanma:
2013'te Dünyanın Havadaki Nemi İçilebilir Suya Dönüştürebilen İlk Bilboardı Hangi Ülkede Üretildi

Atv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeni ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı bu akşam binlerce takipçisi ile buluştu. Yarışma sürerken yarışmaya katılan yarışmacıya sorulan soru binlerce meraklı izleyiciyi internet başına topladı. Telefonlarının ve bilgisayarlarının başına geçen binlerce izleyici, yarışmada sprulan sorunun cevabını internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ekranlara gelen bölümünde sorulan sorunun cevabı.

Yüz binlerce izleyiciyi her hafta ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin ardından çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz ay ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.

Sorunun Cevabı: Peru

Son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, ekonomi haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.