2015 ve 2016 KPSS ile 2 Bin Gelir Uzman Yardımcısı Alımı Yapılacak (Başvurular Ne Zaman?)

Maliye Bakanı Naci Ağba, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden personel alım müjdesi verdi. Bakan Ağbal yaptığı açıklamada 1 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını belirtti. İşte Bakan Ağbal'n açıklamaları ve ilgili ilana başvuru süreci.

Yayınlanma:
2015 ve 2016 KPSS ile 2 Bin Gelir Uzman Yardımcısı Alımı Yapılacak (Başvurular Ne Zaman?)

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Ağbal Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada Gelir Uzman Yardımcısı Alımı yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Maliye Bakanlığı personel alımı ile ilgili açıklama yapan Bakan Ağbal, yaptığı açıklamasında, kısa süre içinde çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Bu açıklama sonrasında ilanı merakla bekleyen binlerce kamu personeli adayı, Bakan Ağbal'dan gelen yeni bir açıklama ile sevindi.

Bakan Ağbal sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Gelir İdaresi Başkanlığına 2.000 Gelir Uzman Yardımcısı alıyoruz. Sınav ilanına çıkıyoruz.Sınava, 2015 ve 2016 KPSS sınavlarından gerekli puan alanlar başvurabilecek. Başvurular, 10 Nisan-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.Sınava girecek bütün genç kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum."

Ağbal'ın Önceki Açıklaması

Personel alımı ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada Bakan Ağbal şu ifadelere yer vermişti: “Yaklaşık 300 civarında vergi müfettişi alımı planlıyoruz. Yine gelir uzmanlığı sınavında da 2 bin kadar bir sayı planlamamız var. Bu konuda Başbakanlıkla gerekli yazışmaları yapıyoruz. Gelir uzmanlığında 2 bin, vergi müfettişliğinde 300 ama bir de maliye uzmanlığı ve defterdarlık uzmanlığı var. Bu konularla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Dolayısıyla o çalışmalar bittiğinde de Maliye’de bu sene inşallah önümüzdeki aylarda ciddi anlamda idareyi kuvvetlendirecek genç arkadaşlarımızı alacağız.”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.