2016 2. Dönem İSG Sınav Sonuçları Açıklandı-ÖSYM Sonuç Sorgulama Sayfası

2016 yılı ikinci dönem İş Sağlığı ve Güvenliği sınav sonucu açıklandı. Sınav sonuç sayfasına gitmek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kullanabilirsiniz.

Yayınlanma:
2016 2. Dönem İSG Sınav Sonuçları Açıklandı-ÖSYM Sonuç Sorgulama Sayfası

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda İş Sağlığı ve Güvenliği sınav sonuçlarının bugün yayımlanacağı belirtilmişti. Beklenen duyuru geldi ve İSG sınav sonuçları açıklandı.

İş yeri hekimliği olmak isteyen adayların zorunlu olarak girmeleri gereken sınavlardan biri olan İş Sağlığı ve Güvenliği sınavı sınav sonuçları, ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan açıklamaya göre bugün adaylara duyurulacaktır.

2016 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem sınavı içinb başvurular 11-27 Ekim 2016 tarihinde alınmıştı. Başvuruların alınmasının adından sınavlar, 3 Aralık 2016 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde bulunan sınav merkezlerinde yapıldı.

Sınavların tamamlanmasının ardından ise sınava giren binlerce kişi, sınav sonuçlarını büyük bir merakla beklemeye başladı. ÖSYM'den yapılan duyuruda sınav sonucunun bugün açıklanacağı belirtildi. Sınav sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sisteminde açıklanacak olup, sonuçların önümüzdeki dakikalarda adaylara duyurulması bekleniyor.

2016 Yılı 2. Dönem İSG Sınav Sonucunuzu Açıklandığı Anda Öğrenmek İçin TIKLAYIN

Adayın Sınavının Geçerli Sayılmayacağı Durumlar

Adaylardan sınava, atandığı salonda girmeyen, sınava giriş kodunu sınav kitapçığına yazdıktan ve kodladıktan sonra sınava giriş belgesini sınav görevlilerine teslim etmeyen, kopya çekme veya çekilmesine yardım etme girişiminde bulunan, cevaplarını sınav süresi içinde sınav kitapçığındaki cevap alanlarına işaretlemiş olan, sınav kitapçığına T.C. Kimlik Numarasını ve Sınava Giriş Kodunu doğru olarak yazıp kodlamayan, sınav kitapçığına yazması, işaretlemesi, doldurması ve kodlaması gereken tüm bilgilerinin doğru ve eksiksiz doldurmayan, sınav sonunda sınav kitapçığını eksiksiz olarak sınav görevlilerine teslim etmeyen ve salonda sınav kurallarına, sınav görevlilerinin uyarılarına uymayan adayların sınavları geçersiz sayılacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.