2017 Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcı Sınavları Başvuruları Başladı

ÖSYM'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2017 Adalet Bakanlığı sınavlarının başvurularının başladığı belirtildi. İşte 2017 Adli ve İdari Hakim ve Savcı sınavı başvurusu ile ilgili detaylar ve son başvuru tarihi.

Yayınlanma:
2017 Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcı Sınavları Başvuruları Başladı

ÖSYM'den bir son dakika açıklaması geldi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasında Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcılık sınavı ve Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı başvurularının başladığı belirtildi. 6 Nisan günü başlayan başvurular 13 Nisan tarihinde sona erecek.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2017 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2017-Adli Yargı) ile 2017 Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2017-Adli Yargı-Avukat), 3 Haziran 2017 tarihinde Ankara’da uygulanacaktır.

Hem Adli Yargı Sınavına hem de Adli Yargı-Avukat Sınavına başvuran adaylar ile sadece Adli Yargı Sınavına başvuran adaylar, saat 10:00’da sınava başlayacaklardır. Sadece Adli Yargı-Avukat Sınavına başvuran adaylar ise saat 11:00’de sınava başlayacaklardır. DİKKAT!Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır.

Başvurular, 6-13 Nisan 2017 tarihleri arasında bireysel olarak internet aracılığıyla veya ÖSYM başvuru merkezleri (Tüm il/ilçe ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla elektronik ortamda alınacaktır.

Sınava başvuru yapacak adayların Ek’te yer alan Sınava İlişkin Genel Bilgiler Temel İlke ve Kurallar bilgi metnini dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur."

Sınav Başvurusu ve Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, eğitim haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, sıcak gelişmelerden, memur haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.