2017 Trafik Sigortası Tavan Fiyatları (Trafik Sigortası Para İadeleri Ne Zaman Yapılacak?)

Torba yasa ile yürürlüğe giren trafik sigortası tavan fiyatı uygulaması ile sigorta fiyatlarında düzenleme yapıldı. Düzenleme ile tavan fiyatın üzerinde ödeme yapanlara fark ücreti verilecek. İşte detaylar.

Yayınlanma:
2017 Trafik Sigortası Tavan Fiyatları (Trafik Sigortası Para İadeleri Ne Zaman Yapılacak?)

Binlerce araç sahibinin beklediği trafik sigortası tavan fiyatı uygulaması başladı.

Geçtiğimiz ayın başında Resmi Gazete'de yayımlanan ve 1 Nisan günü yürürlüğe girmesi planlanan torba yasa, yürürlüğe girdi. Yürürlüğe giren torba yasa ile birlikte trafik sigortası primlerinde düzenleme yapıldı.

Son dönemlerde sigorta şirketlerinin aşırı yüksek primlerinden şikayetçi olan araç sürücülerinin bu sıkıntılarına Hazine Müsteşarlığı el attı. Müsteşarlık tarafından yapılan düzenleme ile tavan fiyat uygulaması getirildi. Hazine tarafından verilen tutarların üzerine sigorta yapılmayacak. Bu duruma göre belirlenen fiyatların üzerinde herhangi bir araç sigortası yapılmaz.

Tavan fiyat uygulamasının üzerinde sigorta poliçesi ödeyen araç sahipleri ise tavan fiyatın üzerinde bulunan ücretleri geri alacak. İşte yapılan açıklamalarla belirlenen 2017 trafik sigortası tavan fiyatları.

Tavan fiyat uygulaması ile belirlenen fiyatların üzerinde sigortası olan araç sahipleri, bu sigorta primlerini Temmuz  ayı itibariyle geri alacaklar. Bu konuda ise duyurular 5haber'de ve sigorta şirketlerinin resmi sitelerinde yayınlanacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.