2017/3 Tercih Sonuçlarına Göre Lisans Düzeyinde 8 Kadro Boş Kaldı

ÖSYM tarafından bugün 2017/3 tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylar, sonuçları öğrenmek için bilgisayar başına geçti. Açıklanan sonuçlara göre lisans düzeyinden 8 kadro boş kaldı. İşte boş kalan kadrolar.

Yayınlanma:
2017/3 Tercih Sonuçlarına Göre Lisans Düzeyinde 8 Kadro Boş Kaldı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasında KPSS 2017/3 merkezi atama sonuçları açıklandı.

2017/3 tercih sonuçlarının açıklanası ile birlikte tercih veren binlerce memur adayı, sonuç sorgulamak için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesine akın etti. ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemine giren binlerce aday, yaptığı tercihlerin sonuçlarını sorguladı.

Tercih sonuçlarına bakan binlerce aday, istedikleri bölümleri kazanmayı başardı. Ancak binlerce aday, ise yerleşemedi. Büyük üzüntü yaşayan adaylar, yerleştirme sonuçlarının sayısal verilerini araştırmaya başladı. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklanan sayısal verilerde Lisans bölümünden 8 pozisyonun boş kaldığı öğrenildi.

Sayısal Veriler

8 Kadro Boş

Tercih sonuçlarına göre Lisans bölümünden 8 kadronun boş kaldığı görüldü. Lisans düzeyinde boş kalan kadrolar ise Perfüzyonist kadro oldu. 8 ilde açılan perfüzyonist kadrolarına tercih veren hiç bir aday olmayınca bu kadrolar boş kaldı.

2017/3 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonucunuzu öğrenmek için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, personel alım haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.