İstanbul Ormanda Facia

Sağlık Bakanlığı 12500 personel alımı başvuruları devam ediyor. Peki tercih ücreti ne kadar? Tercih ücreti hangi bankaya yatırılacak? Tercih ücreti son yatırma tarihi ne zaman? İşte detaylar.

Yayınlanma:
İstanbul Ormanda Facia

Osmanlı yarıyılında kurulmuş olan mesken üniteyi 1990 senesinde ilçe konumuna geçmiştir. Denizden yüksekliği 850 metre olan mesken ünitesinin bir kısmı ormanla kaplı olması, yaz aylarında dağ konutlarının hayat alanı olarak kullanıldığını gösteriyor. Buralarda yaşayan ulusun uyum kaynağı olan ormanın, turizme dayanağını bu biçimde sağladığı ulusun sohbetlerinden anlaşılıyor. Son günlerde ormanlık alanlarda yürüyüş yapan turistlerin yanlarında dostluk ve kılavuzluk eden çalışanlarından birisinin ormanlık alanda baygın bulunduğu haberi geldi. Vakaya müdahale eden sıhhat takımları sıcaktan sıkılan bireyin sıhhat problemi olmadığına söyledi

İlçenin tarihi açıdan yazılı bir kaynağı olmamasından dolayı laflı kaynaklar reel kabul edilerek günümüze kadar gelmiştir. Turizm açısından fazla büyümeyen ilçenin uyum kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Buraya kafa dinlemek için gelen bayan çalışanları geceleri öbür bölgelerde faaliyet göstermektedir.

Hayat alanları açısından ormanlık bölgenin çokluğu özellikle dağ yürüyüşlerinin yapılmasına neden olmaktadır. Buralarda dolaşan yerli ve yabancı turistler ormanın pak havasını içlerine sürükleyerek İstanbul havasından uzaklaşmaktadır. Aynı zamanda içten arkadaşlıkların bu pak havada daha da hoşlaşmasını sağlayan hizmetleri havaya farklı bir etraf kazandırmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.