2017'de Dünyanın En Çok Kazanan Kadın Oyuncusu: Emma Watson

Güzel oyuncu Emma Watson, 2017 yılında dünyanın en çok kazanan kadını olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İşte Emma Watson'un bu yıl kazanması beklenen rakam.

Yayınlanma:
2017'de Dünyanın En Çok Kazanan Kadın Oyuncusu: Emma Watson

Ünlü ve güzel oyuncu Emma Watson, şimdiden 2017 yılının en çok kazanacak oyuncular listesinin ilk sırasını almış durumda.

Bu yıl Oscar alan La La Land filmini geri çevirmesi ve bunun ardından Güzel ve Çirkin filmini 2 milyon dolarlık teklifle kabul eden Emma Watson, bu hareketi sonrasında büyük tepkiler çekmişti.

emma watson ile ilgili görsel sonucu

La La Land'ı reddettikten sonra bile en çok kazanan kadın oyuncular listesinin başında bulunan Emma Watson, Disney ile olan anlaşması sayesinde elde ettiği kar payı ile listenin en başında bulunuyor.

emma watson ile ilgili görsel sonucu

Daha önce 2010 yılında dünyanın en çok kazanan kadını olan Emma Watson, Harry Potter serisi ile listenin ilk sırasında yer almayı başarmıştı.

2015'ten bu yana ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, en çok kazanan kadınlar listesine ambargo koymuştu.

Ancak bu yıl güzel oyuncu Emma Watson'n en çok kazanan kadın olması bekleniyor.

Ne Kadar Kazandı?

26 yaşındaki güzel oyuncu Emma Watson, Hollywood Rapport'un belirttiğine göre 2017'nin sonuna kadar oynadığı filmler dahil olmak üzere 15 milyon dolara yakın bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Çıplak Fotoğrafı İnternete Sızmıştı

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncunun başına talihsiz bir olay gelmişti. Güzel oyuncunun banyo fotoğraflarının da aralarında olduğu birçok görüntü basına sızdı. Alınan bilgilere göre korsan internet siteleri güe loyuncunun uygunzu görüntülerini yayınladı. İlgili haberin detayları için fotoğrafı tıklayın.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.