2017'nin İlk Bakanlar Kurulu Toplantısı Başladı (Toplantıdan Taşeronları Sevindirecek Haber Çıkar Mı?)

2017 yılının ilk Bakanlar Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Toplantıda alınacak olan kararlar merakla bekleniyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
2017'nin İlk Bakanlar Kurulu Toplantısı Başladı (Toplantıdan Taşeronları Sevindirecek Haber Çıkar Mı?)

Yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu Toplantısı bugün Beştepe'de düzenleniyor.

Bakanlar Kurulu toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplandı.

2017 yılının ilk Bakanlar Kurulu toplantısı olması nedeniyle önemli kararlar alınmasının beklendiği toplantıda ilk akıllara gelen sorulardan biri de taşerona kadro ile ilgili bir karar çıkar mı? sorusu oldu. Ülke genelinde 720 binden fazla taşeron işçi, kuruldan gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyor.

Kadro Sözü Verilmişti

Geçtiğimiz yıl hükumet çalışmalarında kadro sözü verilen taşeron işçiler, kadrolarına henüz kavuşamadı. Yetkililerden konu ile ilgili bir açıklama bekleyen taşeron işçiler, bu konunun artık çözüme kavuşturulmasını ve vaad edilen kadronun verilmesini istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaptığı açıklama ile FETÖ operasyonlarının tamamlanmasının ardından meclise getirileceği belirtilen taşerona kadro meselesinde henüz somut bir gelişme yok. OHAL'in bitmesine 18 gün kala ise FERÖ operasyonlarının büyük bir bölümü tamamlandı. FETÖ operasyonlarının tamamlanmasının ardından 720 bin taşeron işçi ve aileleri, beklenen açıklamanın yapılmasını istiyor.

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ. TOPLANTI SONRASI YAPILAN AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

Taşeron işçilerin en büyük endişelerinden biri de OHAL'in tekrar uzatılması.

Taşeron işçi haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYIN

Facebook Grubu için TIKLAYIN

Bakanlar Kurulu kararlarından, taşerona kadro haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.