2020 Survivor'da ilk görüntüler yarışmanın 5. gününde isyan

O ses Türkiye yarı finalinde Acun Ilıcalı, Survivor adasında ilk görüntüleri paylaştı. Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacısının şaşırtıcı halleri...TV 8' in merakla beklenen yarışması survivor 2020 ünlüler...

Yayınlanma:
2020 Survivor'da ilk görüntüler yarışmanın 5. gününde isyan

O ses Türkiye yarı finalinde Acun Ilıcalı, Survivor adasında ilk görüntüleri paylaştı. Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacısının şaşırtıcı halleri...

TV 8' in merakla beklenen yarışması survivor 2020 ünlüler gönüllüler'den ilk görüntüler yayınlandı.

Acun Ilıcalı "Çok değişik bir survivor bizi bekliyor. Bugün birşeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten. Başımıza ilk defa böyle bir şey geliyor o görüntüyü uçaktayken istedim sağ olsunlar yetiştirdiler. Bu çok değişik bir olay bu görüntü çok önemli" açıklamasıyla herkesi meraklandırdı.

Evrim Keklik iddalı bir yarışmacı, kazanmak için oldukça azimli  bir yarışmacı 29 yaşında ada'da 5. gününde verdiği röportajda ilginç sözleri ile şaşırttı.

Annem Görmesin

Gerçekten çok kötüyüm. Bunları annem görmesin tamam mı? Lütfen, Önce buraya gelip deneme yapsaydık bir gün yemin ederim yarışmaya katılmazdım. Çok zor Ağlayamıyorum, Gücüm yok, İnsanlardan utanıyorum. Su içmek mide bulandırıyor. Kokonat yemek ishal yapıyor. Minderde oturmak istiyorum. Bana lütfen insan gibi bir çay kahve verebilir misiniz?

"Parkura gelene kadar anan ağlıyor "

"Adanın dışında bir insanla sohbet etmek istiyorum. Burası bana çok ağır geldi.Ben böyle olduğunu gerçekten bilmiyordum. Parkur zor değil ama Parkura gelene kadar anan ağlıyor. Dizim ağrıyor, Sırtım ağrıyor. Yastık yok dümdüz yatıyorsun Pislik cabası daha ne söyleyebilirim ki ?

Yarışmacının sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Acun Ilıcalı "Ailesine sesleniyorum durumu çok iyi sabah modu düşüktü, o yüzden dert yanıyor. Survivor'da ilk günler zordur. Evrim de onun zorluğunu çekiyor "Şeklinde konuşarak bilgi verdi.

Bu videoya konu olan Survivor Evrim Keklik Kimdir?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.