2022'de en çok indirilen PlayStation 5 oyunları belli oldu

2022 yılının en çok indirilen PlayStation oyunları açıklandı. İşte detaylar...Oyunseverler için 2022 yılı pek cazip geçmese de yıl içerisinde çıkan oyunlarla yine de dolu dolu bir yıl oldu. PlayStation tarafında da oldukça...

Yayınlanma:
2022'de en çok indirilen PlayStation 5 oyunları belli oldu

2022 yılının en çok indirilen PlayStation oyunları açıklandı. İşte detaylar...

Oyunseverler için 2022 yılı pek cazip geçmese de yıl içerisinde çıkan oyunlarla yine de dolu dolu bir yıl oldu. PlayStation tarafında da oldukça popüler olan oyunlar var. Bu oyunların indirilme oranları açıklandı ve en çok indirilenler belli oldu. 

2022 yılında en çok indirilen PlayStation 5 oyunu ABD - Kanada için Call of Duty: Modern Warfare 2 oldu. Avrupa bazında ise en çok indirilen PlayStation 5 oyunu FIFA 23 oldu. 

En çok indirilen PlayStation 5 oyunları

Oyunseverlere özel paylaşılan listeye göre ABD - Kanada için ikinci sıradaki oyun God of War Ragnarok oldu. Sırasıyla onu takip eden oyunlar ise şöyle: NBA 2K23, Elden Ring, Madden NFL 23, GTA 5 (Grand Theft Auto 5), FIFA 23, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Dying Light 2, MLB The Show 22, Cyberpunk 2077 ve LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Açıklanan listeye göre Avrupa için ise ikinci sıradaki oyun Call of Duty: Modern Warfare 2 oldu. Onu sırasıyla takip eden diğer oyunlar ise şöyle: God of War Ragnarok, Elden Ring, GTA 5( Grand Theft Auto 5), Gran Turismo 7, Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Dying Light 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Among Us ve NBA 2K23 ve F1 22.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.