2022'nin en çok satan oyunları açıklandı!

Her yıl olduğu gibi 2022'nin de en çok satan oyunları belli oldu. Yıla damgasını vuran birbirinden kaliteli o oyunlar resmen açıklandı. NPD, indirme sayısına göre yılın en popüler oyunlarını duyurdu. İşte detaylar...Oyun...

Yayınlanma:
2022'nin en çok satan oyunları açıklandı!

Her yıl olduğu gibi 2022'nin de en çok satan oyunları belli oldu. Yıla damgasını vuran birbirinden kaliteli o oyunlar resmen açıklandı. NPD, indirme sayısına göre yılın en popüler oyunlarını duyurdu. İşte detaylar...

Oyun dünyasında önceki yıllara göre büyük beklentiler yaratmayan 2022 yılının en çok satan oyun listesi paylaşıldı. Analiz şirketi NPD'nin açıklamalarına göre, 2022 yılında çoğu pyunsever tarafından ilgileri üzerine çeken oyun, Call of Duty oyununun yeni versiyonu oldu. 

NPD'nin açıkladığı en çok satan oyun listesinin zirvesinde Call of Duty: Modern Warfare 2 yer aldı. Oyun piyasaya sürüldüğü günden bu yana Steam listelerinde ilk sırada yer alırken, yüksek fiyatıyla da özellikle ülkemizde gündem olmayı başarmıştı. Türkiye'de pek çok platform üzerinden 1.099 TL vererek oyuna ulaşım imkanı bulabilirsiniz.  

Analiz şirketi NPD'nin açıkladığı verilere göre Call of Duty'nin devam serisi niteliğindeki bu yeni 10. oyun Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok satan oyun oldu. 

En çok satan oyunlar listesi sırasıyla oyunseverleri şaşırtmayacağı üzere Elden Ring, Madden NFL 23, God of War: Ragnarök ve Lego Star Wars: Skywalker oldu. 

2022'nin en çok satan oyunları listesi şu şekilde:

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
  2. Elden Ring
  3. Madden NFL 23
  4. God of War: Ragnarök
  5. Lego Star Wars: The Skywalker
  6. Saga Pokemon: Scarlet/Violet
  7. FIFA 23
  8. Pokemon Legends: Arceus
  9. Horizon Forbidden West
  10. MLB: The Show 22 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.