2024 Mercedes E-Serisinin İç Mekan Tasarımları Sızdırıldı! E-Serisinin Tasarım ve Fiyatına Dair Tüm Detaylar!

Araç piyasasında da hareketli dönem tüm hızıyla yapılmaya devam ediliyor. Mercedes en popüler markalardan biri olurken 2024 Mercedes E-serisine dair iç mekan tasarımları sızdırıldı.

Yayınlanma:
2024 Mercedes E-Serisinin İç Mekan Tasarımları Sızdırıldı! E-Serisinin Tasarım ve Fiyatına Dair Tüm Detaylar!

2024 yılının en fazla merak edilen modellerinden biri Mercedes markasına ait olurken, markanın da E-serisiyle ilgili iç mekan fotoğrafları açığa çıktı. Buna göre 2024 senesi itibariyle otomotiv sektöründe yer alacak Mercedes E-serisinin iç tasarımı çok fazla merak edilirken, ortaya çıkan görüntüler tasarımının nasıl olacağına dair şekillenmesine yardımcı oldu.

E-serisinin iç mekanına dair görsellerin sızdırılmasının ardından EQE ile benzerlik gösteren alanlara sahip olduğu fark edildi.

2024-mercedes-e-class-interior.jpg

2024 Mercedes E-Serisine Genel Bakış

2024 Mercedes E-serisine genel bir bakış yapıldığında ön kısmında ekrana bakıp bakmadığının kontrolünü yapacak göz hareketleri bulunuyor. İkili ışık kontrol teknolojisine sahip olan E-serisinin iç mekanında dikkat dağılımına neden olacak her ne varsa kaldırılmış durumda Daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak amacıyla ön panel bölümünün geliştirilmiş olduğu göze çarpıyor.

2024-mercedes-e-class-interior-1.jpg

2024 Mercedes E-serisinde bir başka dikkat çeken yanlarından biri de açılacak şarkıya göre ortam aydınlatması aktif olacak. Buna göre çalacak şarkıya göre kendisini adapte edebilen aktif bir aydınlatma sistemi de yer alacak. Doğal olarak bu özelliğe sahip olması da pek çok araç sahiplerini mutlu edecek özelleştirilmiş iç mekan tasarımları arasında yer alacak. Farklı bakış açılarına yer verecek olan Mercedes E-serisinin sızdırılan görüntüsüyle bile ne kadar iddialı bir giriş yapmaya hazırlanmış olduğu da fark ediliyor.

2024-mercedes-e-class-interior-2.jpg​​​​​​​

2024 Mercedes E-Serisi Ne Zaman Tanıtılacak? Fiyatı Nasıl Olacak?

2024 Mercedes E-serisi ile ilgili olarak tanıtım ve fiyat konusu da kafaları kurcalayan soruların başında yer alıyor. Mercedes E-serisinin tanıtımı bahar ayı itibariyle yapılma olasılığının yüksek olduğu düşünülüyor. Fiyat konusuna geldiğimizde ise 1,495,000-2,250,000 rakamlarla satışa sunulacak. Farklı bir iç mekan konsetiyle karşımıza çıkacak olan 2024 Mercedes E-Serisinin, sızdırılan görüntüleri ile bile heyecan vermeye yetecek özellikler taşıdığı görülüyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.