22 Mayıs Söz 8. bölüm Star Tv'de tek parça (Yavuz ölüm ile burun buruna)

Ekranların sevilen dizisi Söz, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Söz dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin 8. bölümünü nasıl izlerim? Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisinin son bölümü ve yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
22 Mayıs Söz 8. bölüm Star Tv'de tek parça (Yavuz ölüm ile burun buruna)

Star Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden olan ve yayınlandığı ilk bölümünden bu yana büyük bir merak ve ilgi ile izlenen Söz dizisi, bu akşam yeni bölümü ile yine Star ekranlarında izleyici ile buluştu. Söz dizisinin ekranlara gelen yeni bölümü binlerce kişiyi ekran başına kilitlerken diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce takipçi, yeni bölümü internet başında aramaya başladı. İşte Söz dizisinin yeni bölümünde yaşanan olaylar ve Söz'ün yeni bölüm detayları.

Söz dizisinin ekranlarına gelen yeni bölümünde Çolak, büyük bir felaket yapmak için harekete geçer. Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçen Çolak, ilk hedef olarak Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmek istemektedir.

Öte yandan Söz dizisinin yeni bölümünde Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan dolayı iyice gerilmeye başlar. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan çok bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemeyen Hafız, burada rahat durmayacaktır. Aradığı fırsat ayağına gelen Hafız bunu değerlendirir.

Öte yandan davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki dikkatleri çeker ve araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

Söz dizisinin ekranlara gelen yeni bölümü yüklendiği anda izlemek için aşağıda bulunan adresi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.