24 Kasım Devirli Süper Loto Çekiliş Sonucu-Büyük İkramiye Ankara'ya Gitti

Süper Loto' nun bugün gerçekleşecek çekilişi devirli olarak gerçekleştirilecek. Süper Loto'da bu hafta 6 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. İşte sonuçlar

Yayınlanma:
24 Kasım Devirli Süper Loto Çekiliş Sonucu-Büyük İkramiye Ankara'ya Gitti

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve her hafta yüz binlerce iştirakçi tarafından yapılan katılımla gerçekleşen Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşiyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Süper Loto çekiliş sonucuna göre 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 422 bin TL' lik ikramiye bugün gerçekleşecek olan Süper Loto çekilişine devretti. Bugün devirli olarak çekilecek olan Süper Loto' da bu hafta gerçekleşecek olan çekilişte büyük ikramiyenin 3 milyondan fazla olması bekleniyor.

Süper Loto' nun devirli olması nedeniyle birçok vatandaş, soluğu şans oyunu oynatan bayilerde aldı. 54 sayı içerisinde çekilecek olan 6 sayıyı doğru tahmin ederek zengin olmak isteyen binlece vatandaş, çekiliş saatini beklemeye başladı.

17 Kasım Süper Loto Çekiliş Sonucu

Süper Loto' nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen 474' üncü hafta çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 2, 5, 13, 16, 28, 51 şeklinde belirlendi. Bu sonuçlara göre Süper Loto' nun 17 Kasım çekilişinde 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye olan 1 milyon 422 bin 491 lira 50 kuruş bugün gerçekleşecek olan Süper Loto çekilişine devretti.

Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

Süper Loto sonucundan anında haberdar olmak için 5haber.com' u takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.