24 Nisan Bakanlar Kurulundan Taşerona Kadro Açıklaması Bekleniyor (Taşerona Kadro Takvimi Açıklanıyor)

24 Nisan günü gerçekleşecek olan Bakanlar Kurulu toplantısında taşerona kadro süreci için beklenen açıklamanın gelmesi bekleniyor. İşte taşeron kadro konusunda son gelişmeler ve yarın yapılacak olan Bakanlar Kurulunda beklenen açıklama.

Yayınlanma:
24 Nisan Bakanlar Kurulundan Taşerona Kadro Açıklaması Bekleniyor (Taşerona Kadro Takvimi Açıklanıyor)

700 binden fazla taşeron işçinin büyük bir merakla beklediği kadro için son günlerde art arda açıklamalar geliyor. Açıklamalar geliyor ama halen bu konuda somut bir adım atılmadı. Yıllardır kadro bekleyen yüz binlerce taşeron işçi, bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. 24 Nisan Pazartesi günü devlet erkanının en üst kademesi, Bakanlar Kurulu toplantısı için bir araya gelecek. Gündeme ilişkin önemli konuların görüşüleceği Bakanlar Kurulundan taşerona kadro konusunda bir açıklama gelir mi sorusu sorulmaya başlandı.

16 Nisan günü gerçekleşen anayasa değişikliği referandumu sonrasında taşerona kadro ile ilgili ilk açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan gelmişti. Bakan Müezzinoğlu, “Çalışmaları olgunlaştırdıktan sonra hükümete göndereceğiz. Önümüzdeki ayların konusu. Haftaya pazartesi Bakanlar Kurulu yapıldığında çözüm takvimi belirlendikten sonra biz de o takvime göre çalışmaları şekillendireceğiz”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı bu açıklama sonrasında 24 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısı kararları beklenmeye başlandı. 24 Nisan günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında kamu çalışma reformu masaya yatırılacak ve reform için beklenen süreç açıklanacak.

Beklenen kamu çalışma reformu takviminin açıklanması ile birlikte ilk başta taşeron işçilerin sorunları masaya yatırılacak ve taşeron işçilerin kamuda istihdamı meselesi çözüme kavuşturulacak.

Taşerona kadro hakkında son dakika gelişmeleri ve daha fazlası için tıklayın

Bakanlar Kurulu toplantısı kararları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın. Bu gönderiyi paylaşarak sesimizi duyurabilirsiniz.

Taşeron işçi haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.