25 Kilo Esrarla Yakalanan Adanalı Çift: "Düğün Paramız İçin Satacaktık"

Adana'da 25 kilo esrarla yakalanan çift, evlenecek para bulamadıkları için bu işi yaptıkları şeklinde savunma verdi. Ancak yapılan araştırmalarda çiftlerden birinin evli, diğerinin de boşanmış olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
25 Kilo Esrarla Yakalanan Adanalı Çift: "Düğün Paramız İçin Satacaktık"

Adana'da yaşanan olay, polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

25 Kilo esrar ile yakalanan 45 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Sami O. ile sevgilisi 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Esma N'nin ifadeleri polis ekiplerini şaşkına çevirdi. İkisi de ayrı insanlarla evli olan çift, polise verdikleri ifade de, evlenmek için satıcılık yaptıklarını, sattıkları uyuşturucu ile yuva kuracak kadar kazanacaklarını belirterek kendilerini savunmaya çalıştı.

Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerinde bulunan İncirlik Park alanında rutin denetimlerini yapan Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Ekipler durdurdukları otomobilde narkotik köpeği ile arma yaptı. Narkotk Kçpeği 'Marko' nun araç içinde tepki vermesi üzerine arabada bulunan çift, gözaltına alındı ve çiftin arabası Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü. Emniyet bahçesine çekilen araba içerisinde arama yapan polis ekipleri, otomobilin yedek lastiği içerisinde 25 kilogram esrar ele geçirdi.

Otomobilde esrar bulunması üzerine gözaltına alınan Sami O. ile Esma N. sorguya çekildi. Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri tarafından sorguya alınan Sami O., "Biz sevgiliyiz. Birbirimizi seviyoruz. Ama düğün yapacak para bulamadığımız için bu işe girdik. Uyuşturucuları İstanbul'a götürüp satacaktık. Alacağımız para ile düğünümüzü yapacaktık" şeklinde ifade vererek kendisini savunmaya çalıştı.

Ellerinde bulunan uyuşturucuyu Diyarbakır'dan getirdiklerini söyleyen Sami O.'nun evli ve 2 çocuk babası, "Evleneceğiz" dediği ve sevgilisi olarak tanıtığı Esma N.'nin, ayrıldığı eşinden 1 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler hakkında tutuklama kararı alındı.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.