25 Mayıs günlük burç yorumu (Bugün sizleri neler bekliyor?)

Burç yorumları nasıl? Bu hafta burçları hangi olaylar bekliyor? İşte 25 Mayıs gününe ait Burç Yorumları.

Yayınlanma:
25 Mayıs günlük burç yorumu (Bugün sizleri neler bekliyor?)

Binlerce kişi, günlük Burç yorumlarını araştırmaya devam ediyor. İşte 25 Mayıs gününe ait burç yorumları.

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınızın bundan sonraki döneminde sizi karmaşık durumlar bekliyor. Tüm sorumlulukları üstlenerek kendi hayatınızla ilgili kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, insanlarla problem yaşamanıza yol açabilirsiniz. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiği daima aklınızda bulunsun.

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs)

Zor yaşantınız sürekli devam ediyor. Aklınızı bir ayna gibi kullanarak hareket ederek bu zorluklardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiye ve bilgeliğe, içinizden gelenlerle sahip olabilirsiniz.

İkizler (22 Mayıs - 22 Haziran)

Hayatınız ile ilgili bir takım konularda isteksiz olarak görünebilirsiniz. Duygusallığa pek yer vermediğiniz ve enerji harcamak istemediğiniz bu devrede, mantık işinize yarayacak

Yengeç Burcu (23 Haziran - 22 Temmuz)

Etrafınızda bulunan insanlarla ilişkileriniz farklı bir evrelere dönüşebilir. Hayatınızdaki devam eden ilişkilerde, daha derin ve yoğun paylaşımların yaşanabileceği yeni bir dönemin arifesini yaşıyorsunuz. Kısa süre içinde bunlar çözüme kavuşturulacak.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz bu günlerde sezgilerinizin, iç sesinizin ve psişik yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu fark edeceksiniz.

Balak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Ciddi kararlar alabileceğiniz bir dönemin arifesini yaşıyorsunuz. Harekete geçmeniz, daha iyi şartlara kavuşmanıza ve layık olduğunuza erişmeniz konusunda faydalı olacaktır.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Hayatınızda önemli yeri olan kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer insanlarla ortak amaçlara odaklanmanın, kaynakları ortak kullanıma sokarak, sonuca ulaşmanın yarattığı keyfi hissedeceksiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Geleceğinizin hareketlenmesi adına hareketlerinizi kontrol etmek zorundasınız. İrade ve yumuşak bir kontrol ilkel ya da gölge yanınızı kontrol etmenizde size yardım cı olacaktır. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Bazı ilişkileriniz bu dönem sıkıntı yaratabilir. Duygusal yoğunluğunuzun oldukça yüksek olduğu bu dönemde, kendi eksiklerinizi tamamlayacak, bütünleşebileceğiniz birisiyle karşılaşacaksınız.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 21 Ocak)

Bir süre çevrenizden uzaklaşmanız sizin için faydalı olacaktır. Huzur ve barış aramaya yöneldiğiniz, dinlenmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizle huzur içerisindeki karşılaşmanız, kaynaklarınızı açık şekilde görmenize ve yapabileceklerinize karar vermenize oldukça yardımcı olacaktır.

Kova Burcu (22 Ocak - 19 Şubat)

Hayatınızda değişiklikler yapacak biri ile karşılaşabilirsiniz. Açık olmanız sizin toplumdaki yerinizi gelişmenize yardım edecektir. Gerekenleri öğrenir ve hayata geçirirseniz, amaçlarınıza ulaşmanız çok daha kolay ve çabuk olacaktır.

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart)

Kendinizi rahat bırakmanız gereken bir dönemdesiniz. İçsesinizin rehberliğinden vazgeçmeyin. Sabrınızın ve güveninizin denendiği bir devredesiniz. Evrensel kurallar ve ihtiyaçlar iş başında.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.