25 yaşındaki Nevşehirli özel harekat polisi Oğuz Karakaya Giresun'da intihar etti

Giresun'da görev yapmakta olan özel harekat polisi 25 yaşındaki Oğuz Karakaya önceki akşam kaldığı evinde intihar etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
25 yaşındaki Nevşehirli özel harekat polisi Oğuz Karakaya Giresun'da intihar etti

Alınan son dakika bilgilerine göre Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi bünyesinde çalışmakta olan polis memuru 25 yaşındaki Oğuz Karakaya, önceki akşam kendisi gibi özel harekat polisi olan iki arkadaşı ile kaldığı apartman dairesinde intihar etti.

Edinilen son bilgilere göre nişan hazırlıkları yaptığı öğrenilen 25 yaşındaki Oğuz Karakaya, intihar etmeden önceki yazdığı notunda, "Kendi rızam ile bu kararı verdim. Kimsenin suçu yoktur" ifadelerini geride bıraktığı son sözler oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Sosyal Bilimler Fakültesi lisans bölümünden mezun olan Oğuz Karakaya'nın cansız bedeni otopsi için Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otopsinin ardından Karakaya'nın cenazesi memleketi Nevşehir'e gönderileceği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Giresun

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.