26 Aralık Pazartesi Evleneceksen Gel'de Neler Yaşandı? Solmaz'dan Kaan'a Kapadokya'da Büyük Sürpriz

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in önceki gün yayınlanan yeni bölümünde heyecan doruktaydı. İşte Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşananlar.

Yayınlanma:
26 Aralık Pazartesi Evleneceksen Gel'de Neler Yaşandı? Solmaz'dan Kaan'a Kapadokya'da Büyük Sürpriz

Show TV ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in önceki gün ekranlara gelen yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı. 26 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen ve yine binlerce izleyicisi ile takipçisini ekran başına kilitlemeyi başaran Evleneceksen Gel'de dün akşam Solmaz ile Kaan arasında yaşananlar izleyicileri etkilemeyi başardı. Kapadokya gezisine giden Kaan'a Solmaz bir sürpriz hazırladı. İşte Evleneceksen Gel'in 26 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen yeni bölümünde yaşanan olaylar.

Uzun süredir konuşulan ve bir ara bitme noktasına geldiği sanılan Solmaz Kaan ilişkisi, yeniden eski rayına oturdu. Tekrar bir araya gelen çiftin mutlu halleri, önceki gün yayınlanan yeni bölümde ekranlara yansıdı. Nurullah ise yeni talipleri ile görüşmeye başladı.

Hafta sonunda ise Solmaz ile Kaan bir Kapadokya gezisi düzenlendi. Kapadokya'ya giden çiftin mutlu halleri ekranlara yansırken , Solmaz'ın burada Kaan'a bir de sürprizi vardır. Haftalar süren karmaşanın ardından çftin barışması sonrası Solmaz, Kapadokya'da Kaan'ı bir pankartla karşıladı. Daha önceden ayarlanan kişilerle açılan pankartta Solmaz Kaan'a hitaben, 'Kaan Seni Seviyorum, Mutluluktan uçuyorum' sözlerini gören Kaan büyük bir şaşkınlık ve mutluluk içine girdi.

Öte yandan taliplileri ile görüşmeye başlayan Nurullah Fatma ile görüştü. Görüşme sonrasında Nurullah'ın kararı merakla bekleniyor.

Magazin haberlerinden, son dakika haberlerinden, dizi haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.