26 Aralık Pazartesi Okullara Kar Tatili Verilen İller (Bugün Okullar Tatil Mi?)

Türkiye genelinde birçok ilde meydana gelen kar yapışları nedeniyle okullara kar tatilleri verilmeye başlandı. İşte kar tatili verilen iller ve tatil süreleri.

Yayınlanma:
26 Aralık Pazartesi Okullara Kar Tatili Verilen İller (Bugün Okullar Tatil Mi?)

Ülke genelinde kar yağışının etkili olması nedeniyle okullara da kar tatilleri verilmeye devam ediliyor. İşte 26 Aralık Pazartesi günü Türkiye'de kar tatili verilen iller.

Yüksekova'da Kar Tatili

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kar yağışı nedeniyle tüm okullar Pazartesi günü için 1 gün süreyle tatil edildi.

Yüksekova'da öğleden sonra etkili olmaya başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde ilkokul, ortaokul ve liseler, yarın için 1 gün süreyle tatil edildi.

Karaman'da Kar Tatili

Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın (pazartesi) için eğitime ara verildi.

Karaman Valiliği, okulların yarın için tatil edildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde önümüzdeki günlerde kar yağışının devam edecek olması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurul Kararıyla ilimiz genelindeki tüm okullarımız 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personeller de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür" denildi.

Bitlis'te Okullar Tatil

Bitlis'te kar yağışı nedeniyle tüm okullar yarın için 1 gün süreyle tatil edildi.

Bitlis'te akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis merkez ve bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liseler pazartesi 1 gün süreyle tatil edildi.

Ağrı'da Taşımalı Eğitime Ara

Ağrı merkez ile birlikte Patnos ve Eleşkirt ilçelerine yapılan taşımalı eğitime kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Ağrı kent merkezi ile Patnos ve Eleşkirt ilçelerine yapılan taşımalı eğitime Pazartesi günü ara verildi. Valilik taşımalı sistemin dışında eğitimin-öğretimin devam ettiğini bildirdi.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.