27 Yaşındaki Kadın Yeni Sevgilisi ile Bir Olup 56 Yaşındaki Eski Sevgilisini Bıçakladı

Adana'da meydana gelen olayda 27 yaşındaki kadın, yeni sevgilisi ile 56 yaşındaki eski sevgilisinin evine gitti ve onu bıçakladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
27 Yaşındaki Kadın Yeni Sevgilisi ile Bir Olup 56 Yaşındaki Eski Sevgilisini Bıçakladı

Adana'da yaşanan olayda 30 yaşındaki Can K., sevgilisinin eski sevgilisini bıçakladı. 27 yaşındaki Kibar K.'nın eski sevgilisi 56 yaşındaki Yücel Ö.'yü bıçaklayan Can K., Yücel Ö'nün üzerinde bulunan 500 lirasını ve kredi kartlarını gasp etti. Olay sonrasında Kibar K. gözaltına alınırken, Can K. aranıyor.

Adana'nın merkez İlçesi olan Çukurova'da Huzurevleri Mahallesi'nde oturmakta olan Yücel Ö., sabah saatlerinde polisi arayarak, "Eve gelen 2 kişi beni bıçaklayıp paramı gasp etti" ihbarını yaptı. Sağlık ekipleri ile birlikte eve giden polis, Yücel Ö.'yü ağır yaralı halde buldu. Vücudunda 7 bıçak darbesi olan Yücel Ö., Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yücel Ö., polislere, "Bir süre önce ayrıldığım kız arkadaşım Kibar K. evime geldi. Kibar ile birlikte tanımadığım bir erkek de içeriye girdi. Para istediler, vermeyince bıçaklayıp, 500 lira para ve kredi kartlarımı gasp ettiler" diye bilgi verdi.

Bu iddia üzerine polis, Yücel Ö.'nün eski sevgilisi Kibar K.'yı yakaladı. Suçunu itiraf eden genç kadın, "Erkek arkadaşım Can K.'ya, eski sevgilim Yücel Ö.'nün çok parası olduğundan bahsetmiştim. Olaydan bir kaç saat önce Can paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Beni tehdit ederek Yücel Ö.'nün evine götürdü. Zile bastım kapı açılınca içeriye girdi. Yücel Ö.'yü bıçaklayıp kart ve parasını aldı. Beni de polise haber verirsem öldüreceğini söyleyerek tehdit etti" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Kibar K. adliyeye sevk edilirken, polis Can K.'nın yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.